A pulzuson: egy szakács, egy labdarúgó-vezető és egy tévéscsillag követik szívritmusukat

Természetesen felébredek 07:00 és 08:00 között a mérkőzés napján; ma délután játszunk Bournemouthban. Felveszi a Sky Sports-et, miközben egy csésze teát kapok, de nem akarok telefonhívásokat, mert ez azt jelenti, hogy van valami probléma – valaki betegségbe került vagy leesett egy kátyúba. Felkészítjük a legtöbb reggelit, de soha nem a mérkőzés napján, ezért hazajutok Boltonba a Sunderland-i hazai edzőterembe, hogy a meccs előtti meccs 11.45-kor a többiekkel együtt induljon. Ugrálunk egy edzőre a stadionba, és 15.45-kor felveszem a csapatlapot (felsorolva a játékosok nevét), és meghívtam az ellenzék vezetőjét és kapitányát egy ital után a Unibet meccs után. Aztán találkozom az öltözőben lévő összes játékosommal, és megnézzük az ellenzéki csapatot egy fedélzeten, így mindenki tudja, hogy ki vannak jelölve a darabokon.A fiúk majd felmelegednek, és nyugodtan ülök, gondolkodva arról, hogy a játék hogyan pattog ki.heart rate graphic

Nem szeretem a mérkőzés napjait egyáltalán; Mindig annyira ideges vagyok. Greg Whyte professzor az adataimra nézett és azt mondja, hogy a pulzusszámom a krónikus pszichés stressz “klasszikus példája”, de ez egy hatalmas játék, hiszen Bournemouth közvetlenül a bajnokság alján van. Ha idén leszállunk, ez lesz az egyetlen kudarc, amit kezelőmnek éreztem.

Én inkább otthon játszom, bár az élet nagyon nehéz Unibet bonusz abban a pillanatban, hogy haza vagyunk.A hazai szurkolók (átlagosan 42 000) kritizálják a csapatot, ha úgy érzik, mintha nem próbálnának, de akkor is tapsolnak, ha elveszítenék, ha mindent megadtak.

a pulzusszám 2,45 órakor emelkedik, mert nyugtalan vagyok és ugrálok felfelé és lefelé, mielőtt elindulok, három órakor. Bournemouth 13 perc után, és aggodalomra ad okot, hogy a csapatom képes-e megtartani az idegességüket, de félidő előtt értek el, ami sokkal könnyebbé teszi az életét a második félidőben. Bournemouth nem szerez több pontot és 1-1-et. Nem mondom túl sokat a meccs után, mert mindenki elég érzelmes. Elveszítem a rongyomat újra és újra, de csak akkor, ha úgy érzem, ez a játékosok előnyére készteti a hátukat.Nem játszottunk olyan jól, ahogy akartam, de egy pontot szereztünk, és nem kettőt elvesztettük – és ez nem arról szól, hogy mennyire jól játszol, hanem eredményeket szerezni.

A két órás meghajtó otthon egy jó ideje, hogy tükrözze a játékot. Szintén csökkentem a pulzusomat azzal, hogy meditálok, amikor kapok esélyt, amit 2004 óta csinálok. A stressz sokáig az életed részévé válik. A kudarctól való félelem miatt 15 évesen elhagytam az iskolát, és amikor a menedzsmentbe lépsz, a szorongás csak rosszabbodik. Amikor befejeztem a West Ham-ban 2015 májusában, azon tűnődtem, hogy volt-e itt az ideje, hogy csomagolja be, de aztán megkaptam a Sunderland viszketését. A feleségem, Lynn, azt hiszi, hogy őrült vagyok. Azt mondja: “Miért nem hagyhatja egyedül?” Otthon vagyok 20.30-kor, és pirítós babot.A fiatalabb idõkben a szorongásom nem tûnt volna meg – késõbb maradna – de tudom, hogy mit kell tennem hétfõn.

Az ágyba ágyazunk 23: 00-kor és meglátjuk a tellyt (The Ügy vagy kék vér). Lynn elaludni fog, de 2-ig tartok. 4-5 óra alvás ember vagyok. Mindig is ilyen voltam. A tanár József Biszfám. Fotó: Manuel Vazquez a Guardianért

Sokat ébredek az éjszakában, gyakran álmokról a gyerekekről az iskolában. Ez megmagyarázza a nagy tüskét a szívinfarkamban körülbelül 2:00 körül. De amikor a riasztás hat órakor elindul, fél óra alatt felállok és kijutok az ajtón, egy Thermos friss kávéval. Minél hosszabb ideig otthon maradok, annál kevesebb időm van, hogy megtervezzem a tanulságokat.Nincs semmi rosszabb, mint az arcok tengerét, amelyek felnéznek rád, ha nincs készen a lecke, tehát nem vagyok meglepve a folyamatosan magas pulzusszámom, amely rövid időre felmerül, amikor megállok a reggelire a kantinban. grafikus

A 8.45-kor tanítom a 11. évforduló irodalmát. A szöveg a JB Priestley An Inspector Calls, amit szeret, mert sok kifinomult politikai és szociológiai szókincset használnak. Ez ragyogó, ha van egy nagyon érdekes és releváns szöveg. A gyerekek okosak akarnak lenni – nem félnek a kemény munkától, csak félnek a hülyeségtől. Egy kicsit élénkek lesznek az osztály végére, ezért nagyon sokat emelnek. Egy darab visszajelzés, amit mindig kapok, hogy túl hangos Unibet vagyok és lendületes vagyok.De a hangom a legegyszerűbb módja annak, hogy felkeltsék a figyelmüket. Az osztályok között fél órát veszek fel, hogy csináljak valamilyen jelölést, amit utálok egy szenvedéllyel. Olyan, mintha szúrtál volna a hibáiddal, mert ha valami rosszat csináltok, akkor általában azért, mert rosszul tanítottál. Ön felelősségre vonható a gyermekeinek kimeneteléért, de nem te vagy az a tényező, aki eldönti a saját sikerét, amely sok ellenőrzést vesz el tőled. A tanárokat gyakran szemléltetik, de az emberek nem értik a gyerekek frusztrációját és félelmét; ennek eredményeként nagyon nehéz kikapcsolni. Egy találkozóra készülök, amikor egy GCSE tanuló megszakítja.Alacsony pulzusszámom hirtelen csúcsok.

Az étlapon lévő kantin-ebéd alatt egy délutáni találkozót készítek az iskola hosszú távú terveiről, amikor egy GCSE tanuló megszakítja. Alacsony pulzusszámom hirtelen csúcsok. Ő nagyon magas előrejelzett osztályokat és nagyon keményen dolgozik, de angolul alulmarad. Ez egy támogató, de őszinte beszélgetés. A Forest Gate-n hihetetlenül meghajtott gyerekek. Hajlamosak arra, hogy kiválasszák a pillanatokat, de nem tudják elfordítani őket, mert soha nem engedték elfelejteni. Valaki egyszer azt írta le a tizenéveseknek, hogy olyanok, mint az ügyvédek – mindent elemeznek, amit valaha mondott. 13: 10-én ez az én 11 éves médiatanulmányi osztályom, amely jelenleg nehéz és disorganizáló, és a szívritmusom gyorsan fel és le.Egy ponton azt mondom, hogy a legrosszabb dolog, amit valaha is mondtam egy gyermeknek: “Az életednek mely pontján mentél ki a józan észed?”

Várom a hosszú – késő délután tervezési találkozó, ahol sokkal nyugodtabbnak érzem magam. A felnőtt társasággal és egy kis bajtársiassággal ez egészséges ellenőrzés; mi legyen olyan, mintha normális irodában lennének.

Az olimpiai parkon keresztül az otthoni kerékpározás az olimpiai parkon keresztül szépen megjavítja az egész napot, és egészséges tüskét lát. Brutálisan hatástalan vagyok este, de a vacsora után a szükséges jelölést elvégeztem, mielőtt letelepedtem a Netflix Making A Murderer utolsó két epizódjához.A pulzusszámom átlagosan jóval alacsonyabb, mint az iskolai napomban, de néhányszor megdöbbent, és nem vagyok meglepve; Húzódok, mint egy őrült az ágyamon. A színpad színésze, Jonathan Andrew Hume. Fotó: Manuel Vazquez

Minden reggel 10:00 órakor beállítom a riasztást; de ez egy “Ha most nem vagy fel, fel kell kelnöd” riasztást. Általában ébren vagyok. El tudod mondani, mikor a tüskebe ugrik a szívemben. Később hajlamos vagyok késlekedni – de fontos, hogy a kétnapos nap előtt lehúzzam, amennyire csak tudok. A 18 éves korom óta az Oroszlán királyban vagyok. A zenekarban kezdtem, és 2011-ben a Simba vezető szerepe.Szükségem van egy csomó fehérjére ahhoz, hogy fenntartsam a jó energiát, ezért a csirkemell, a csemegekukorica, a szójabab és a kemény tojás ebédjét főzzük, miközben egy kis tányér korpás pelyheket és zabot eszünk. A kelet-londoni otthonomtól a színházig kapok csöveket hallgatva hip-hop vagy chart zenét. Lélegzetelállítónak kell lennie; a hallgatás kedvezőtlen hatása van. szívélyes grafika

Érdeklődni fogok a cast vokális bemelegítéshez, 13.15-kor. Ha ez megkezdődik, nem fogok abbahagyni – és a szívritmusem folyamatosan magas – addig, amíg a matinás show nem ér véget. A fizikai felmelegedéshez 25 perces guggolásokat, felhúzást, ültetést, gördülést (habos hengeren, sportos masszázsnak) és nyújtást igényel. A szerep sok ugrást igényel, így a testem nagyon jól ver.A Simba-t gyermek játssza az első cselekedetben, így nem jelenik meg a színpadon egészen az intervallum előtt, de nincs ideje ülni. Zuhanyzom a jelmez és a smink előtt, a hőt használva a vokális akkordjaimra. 30 perc elteltével a sminkszéken az izmok elkezdtek lazulni, ezért többet fogok nyújtani. Ideges vagyok minden műsor előtt, különösen, ha van egy családtag vagy híresség a közönségben (a Star Wars John Boyega néhány hete jött), de rutin segít. Ugyanaz a dolog, minden nap, ha nyolc hétre mutat, hétköznapi lehet mondani, de megpróbálunk valami újat hozni minden műsorra. Simba története nagyon megérinti az embereket – a közönség tagjai sírni fognak -, és ez ösztönöz engem.A szívritmus drámaian csúcsosodik el 21 órakor, ahogy beleveszem magam a második cselekedetbe.

Az első műsor után a szívritmusem megemelkedik. Szeptember 6-án vagyok, ezért megragadom az ételeket Wagamamából, és lazítok az öltözőmben, és nézek valami olyasmit, mint a The Big Bang Theory az iPaden. A térdemet is megfékülem, ami kicsit olyan, mintha a futballistáknak jégfürdőjük lenne a sérülések megakadályozása érdekében, és visszajut egy pulóverbe – minél közelebb a pizsamához -, mielőtt újra elindulna. Kétnapos napokon ugyanazt a standardot kell fenntartanunk; ezt követeljük magunkat. A szívritmusom drámai csúcspontja 21 órakor, amikor beleveszem magam a második cselekedetbe; az energiaszint pontosan ott van, ahol azt akarom, hogy legyen.

Miután egy forró zuhany után kaptam a csövet otthon, könnyű vacsorát főzek, aztán gördülök és jégbe térdenek, hogy ne legyenek szoros izmok következő nap.A szívritmusom éjfél előtt kezdődik, amikor két kiscicával, Sashimi-val és Miso-val játszom, mielőtt aludni kezdtem 1.30-kor legalább nyolc órát. A macskák ragyogó stresszoldók. A sebész Facebook Twitter Pinterest Roshana Mehdian. Fotó: Manuel Vazquez a Guardianért

Nagyon nehéz alvók vagyok, ezért hat riasztást állítottam fel, amely 6: 10-kor indul el. 7.10-kor kijutok az ajtón, és a kocsiba a 40 perces utazás után kocsiba szállok. Ma este hívok, és tudom, hogy ez hosszú két nap lesz, ezért elég idegesnek érzem magam, mielőtt munkába állok. Ez a legmagasabb a szívritmusom egész nap. A rádió 1 vagy a Smooth FM hallgatása segít, ugyanúgy, ahogy a Rocky téma dallama. A tea is nagy dolog az NHS-ben.Csak tudva, hogy 10 másodpercet kapok egy ponton, hogy egy csésze nagyon meggyőző. Amikor orvos vagy, sosem leszel a kényelmes zónádban, ezért kényelmesen kényelmesen kell megküzdened a kihívással. Szívélyes grafika

meg kell vizsgálni, hogy mely esetek a legsürgősebbek és ma délután kell működtetni. Egy tipikus találkozón négy vagy öt tanácsadó, nyolc regisztrátor és nyolc vezető tisztviselő (SHO) dolgozik. Egy órával később, az ortopédiai klinikánál kezdődően a pulzusszám tompul. Három-négy órát látok hátrányban lévő betegek a nem vészhelyzeti boka- és lábproblémák miatt, beleértve a rossz bunionok vagy ízületi gyulladás miatt nem tudnak járni.Annyira elfoglalt vagyok, hogy gyakran indulok ki a klinikából a színház operációs terembe, 13.00-kor (14.15-ig). Szerencsés vagyok ma este, hogy fél órát töltsek ebédre a műtét előtt, de az íróasztalnál ülök, papírmunkát csinálok, így nincs esélyem, hogy a pulzusszámam leessen. Az az elképzelés, hogy az orvosok mindig szenteltek egy szünetet, szemét, mert nem engedhetjük meg, hogy kikapcsoljuk a bleepot. Nagyon sok személyes áldozatot csinálsz, mint orvos. Nagyon sok személyes áldozatot csinálsz orvosként, amit úgy választasz, mert te akarod elvégezni a munkát, de ezt erodálja az érzés, hogy alulértékelt. Jelenleg mindenki annyira demoralizálódik; ez az, hogy az emberek jobban gondolkodnak a munkájukról, ami nagyon szomorú.Mindig vágyakozom a színház műtőszobába sétálni, de amint a kést a kezemben kapom, bejutok a zónába. Ma dolgozom egy törött és lecsúszott bokán. Saját szinten csak olyan műveletek vannak, amelyeket boldogan csinálok magamon, így egy tanácsadó mindig lebeg, ha szükségem lesz rájuk. Ha tényleg nem vagyok benne biztos, egy vezető sebész fog átjutni. Nemrégiben próbáltam megerőltetni a nehéz bokát, és rendkívül kihívást jelentett, és befolyásolta a bizalmamat. Most úgy érzem, közel állítok a tanácsadómhoz, de sikerül – szívritmusomat nagyon lassan és fokozatosan emelkedni, mielőtt átolvadnék.

A legtöbb sebész alfa hím vagy nőstény. Nem atipikus vagyok, mert nem vagyok vastag bőrű, de kitartó és rugalmas vagyok.Úgy érzem, hogy a leginkább hangsúlyozom egész nap, amikor az A & E-ben vagyok, 14.15-kor, és a szívritmusom a leguretikusabb. Az autóbalesetektől a szögezőpisztollyal lőtt személytől sosem tudhatod, mi fog bejutni. Elmegyek 20: 30-kor, de technikailag csak másnap reggel hívok, így a szívritmusom nem esik le . A másik éjszaka, ott voltam ott, délután 3-ig. Néha telefonhívásokat kapok az SHO-tól, tanácsot kérve a betegektől, de nincs semmi zavarom ma este, és egy jó alvást kapok, mielőtt újra elindulna. Az élő TV-előadó Facebook Twitter Pinterest Kirsty Wark. Fotó: Manuel Vazquez a Guardian-hoz

Öt délután 5.30-kor, és fél órában a házban vagyok. Két riasztást állítottam fel, mert rettegtem, hogy hiányzik a londoni járatom.Figyelembe véve az adataimat, meglepődtem, hogy a szívritmusom olyan magas a reggeltől, hogy meglehetősen nyugodt vagyok, de a szokásosnál korábban Londonba megyek, hogy egykori kollégám, Sue Lloyd Roberts . Normális esetben egy vonatot kapok, amely délben érkezik. Mindig Skóciából költözött: ott van a családom, és mint előadó, más szemszögből néz ki, mint a londoniak. A szívritmusom meredek, amikor a gépen vagyok; Szeretem, hogy nem lehet kapcsolatba lépni.Olvastam azokat a cikkeket, amelyeket kivágtam a hétvégi papírokról, mint például JK Rowling Lauren Laverne-vel folytatott beszélgetése, majd eltaláltam a tükörlemezeket, amelyek mindegyike tele van spekulációval a szíriai szavazásról a következő napon.heart rate graphic

Van egy tüske 8-kor, mert futok, hogy elkapjam a DLR-t a városba, de a legmagasabb csúcs 9 órakor van, amikor egy nagy eszpresszó van a kaffeinnek; ez az én rítusom. Négy vagy öt kis csésze fekete kávé van a nap folyamán, de úgy tűnik, el kell kezdeni az elválasztást. Az 1130-as évekig az Emlékszövetség felé tartok az emlékszolgálatért és figyelemre méltóan Sue lányának, hogy figyelemreméltó és mozgalmas beszédet készítsen. Aztán visszatérek a sarkon lévő lakásomhoz, hogy írjak; ebédelt a Gitane-ből, egy közeli perzsa étteremből.A második regényem első tervezetére dolgozom, tehát egy nyugodt órát töltöttem. A BBC a lakásomtól szétszóródott, és amikor a Newnight stúdióban este 2 órakor érkezem, a döntés született a szíriai különlegességről. Szeretem, ha mindent felrobbantunk a levegőbe és megváltoztatjuk az egész programot. Erről szól az egész. Elkezdünk kutató és brainstorming vendégeket – három pro-katonai akciót és három ellen – formális vitát szervezni. A helyettes szerkesztőnk, Rachel Jupp, egy tápláló, aki a Jaffa Cakes-et viszi a találkozóra. A legmagasabb csúcs 9 órakor van, amikor egy nagy eszpresszó van. Úgy néz ki, mintha meg akarnék elindulni magamtól.

Én egy megszállottan kész “házi feladat” vagyok; Nem akarom, hogy elkapják az ugrást.Egy jó interjú az, amikor valakit megnyitok. A politikusok nem túl sokszor, de sok idő van arról, amit nem mondanak. Nagyon várom, hogy levegőben induljak el 22.30-kor; ez rendkívül élvezetes, nem stresszes, és látod az adrenalint a szívritmusomban. Egy személy nem mutatkozott be, de valakit megkérünk, hogy vitassuk mindkét oldalt. Ez élő TV, ezért csak foglalkozni kell vele. Nem hiszem el, hogy 23 évig csináltam. Egy szempillantás alatt áthalad. Amikor 11.15-kor kijutunk a levegőből, egy zöld, hihetetlenül rossz bort fogyasztunk. Néha elkapom az alvó vonatot Glasgow-ba, de ma este visszamegyek a lakásomhoz, és elkezdek olvasni a Signs For Lost Children-et Sarah Moss-nak, mivel az idei Walter Scott-díjat a történelmi fikcióra ítéljük.Olvastam, amíg el nem alszom. Nem érzi a munkát.

Nem vagyok valaki, aki kiugrik az ágyból. 6:00 órakor beállítom a riasztást, és minden 15 percen belül megáll. Szeretem azt hinni, hogy korán felkelek, de ahogy a szívritmusból látható, ez inkább 8:00. Az éjszakai beszámolók, amelyek elmondják az előző napi beutazást és minden kérdést, minden éjjeltől éjfélig érkeznek minden étterembe, de óvatosan, hogy ne olvassam őket, amíg másnap reggel fel nem kelnek és kávét. Két pohárra van szükségem ahhoz, hogy az agyam működjön. A Spitalfields-ből Murano-ba indulok egy 10: 30-as étkezéshez.heart rate graphic Ez az első alkalom, amikor eszem, és 16 ételt kóstolok, ami nem tesz semmit az anyagcseréért. Ízek, kommentálok és fényképeket készítek az egyes edényekről, mielőtt átmennek velük a fejszakácsot.Azt mondom: “Tweak ezt, változtasd meg…miért tette ezt azzal?” Nem lehet csak az én véleményem; nem tudunk partridge-ot és vadászni a menüből csak azért, mert szeretem őket, amikor a kacsa lenne a jobb lehetőség. Együtt kell működnie. A modern technikák nem feltétlenül az én stílusom, de ha az íz működik, akkor mindent megteszek.

A pulzusszám csak magas, amikor éttermek között kerékpározok. Sokkal magasabb lenne, ha új éttermet nyitnék: készen kell állnia arra, hogy időben megnyisson, mert a késések pénzbe kerülnek, és a megfelelő személyzetet kell beszállnia a fedélzetre – és van egy nagyon hiányos képzett személyzet. És akkor elárasztják a kritikusokat, akik mindannyian az első napon akarnak jönni – négy kritikusom volt Murano második szolgálatán.Jay Rayner azzal érvel, hogy ha teljes árakat töltesz, készen kell állnia, de ez nem ilyen. Csapat kell építeni. Az idő előtti étkezés megterhelése stresszes lehet, de adrenalin rohanom.

Én nagyon nyugodt vagyok, napról napra: éttermek, Krisztus kedvéért – az embereknek átjutnak magukra és rájönnek, hogy csak egy sárgarépa. A szívritmusom 12 órakor emelkedik, amikor a The Merchants Tavern ebédel szolgál. A társam, Neil, a főszakács, ezért csak azt teszem, amit ő akar, hogy tegyek. Nem vitatkozom. Az idő előtti étkezés stresszes lehet, mert Ön függ más emberek, de adrenalin rohanom. Ez a munka legszebb része. Azt hiszem, a sok szakács által elkövetett hiba az, hogy televíziót, könyveket és extracurricularis dolgokat készítenek egy étterem előtt.A pillanatban, amikor elkezdi a szemet kivenni, amikor a dolgok rosszul mennek. Amikor nem dolgozom este, helyi körülmények között eszem. Tartok rendszeres, helyi kísértetekre, mint például a Szent János Kenyér és Bor és a Taberna do Mercado. Nem akarom kihívni az éjszakai kikapcsolódást. 23:00 óráig olvassam le, és leolvassam 20 percig, amíg le nem esik, és alszom. Minden szívritmust a Fitbit Charge HR segítségével követett, kivéve a Roshana-t – Polar H7-et használt. Az adatelemzést Greg Whyte végezte.