AC Milán – SSC Neapol

Talijanska Serie A je u 21. krugu programa, dvije velike hitove, a prvi će se održati u subotu navečer. AC Milan u njemu u borbi za treće mjesto će pozdraviti Napulju. Parthenopei nije izgubio devet utakmica u nizu, ali na San Siru čeka težak posao.

Ni AC Milan na pogrešna, od devet utakmica izgubila samo jedan do kraja godine su pobijedio u talijanskom Superkupu, drugi put u relativno kratkom vremenu na dospjele Juventusa.

Rossoneri su doista pred peti krug i Napoli izgubiti četiri boda, ali imaju jedan odgodio Unibet bonusi utakmicu Bologna za dobro.


Njihov gubitak za Parthenopei može biti manja ako je dohrávce 20. okrugli izgubio dva boda na tlu Torinu. S druge strane, Milan je izgubio od GRANATA dva gola uz kaznu se suočio, ali na kraju vezao 2: 2. Na San Siru je sada predstavlja Unibet prenose uživo snažnu Napoli, koji nisu izgubili u dvije godine. Posljednji put to se dogodilo u prosincu 2014. kada je AC Unibet klađenje pobijedio 2: 0 golova Menez i Bonaventura. Inače, Napulj je u posljednjih nekoliko godina poboljšana međusobna ravnoteža i nekoliko puta Milan je dao vrlo neugodan poraz, kako je u 2015. godini, kada je osvojila na San Siru visokoj 4: 0th

Trenutno Milan je drugačiji i trener Maurizio Sarri ste dobro svjesni. “Postoje slučajevi kad Milan se nevolja nas i trenutaka kada smo napraviti nevolje ih. Moramo uzeti naše šanse. Oni su jaki igrači koji su dobro tehnički i jednostavno, tako da možete igrati na svog protivnika. Oni čine nevolje svima, tako da moramo shvatiti, to će utjecati na nas kao dobro. oni su dobri u međuigri “, upozorio je domaćine Sarri.

Napoli je dobio u izvrsnoj formi. Liga ne samo da nije izgubila u posljednjih devet kola u nizu, ali još uvijek je postigao 25 ​​golova, dok! Za usporedbu, od početka sezone Milan zabio trideset ciljeva. Da li igru ​​i snimanje udobnost došao Dries Mertens, belgijski štírek krenuo u crnome već dvanaest Ukratko, Napulj privlači puno poštovanja. U posljednjem kolu Parthenopei obvezati i Pescara pobijedio 3: 1.

AC će biti bez tri ključna igrača počevši postrojavanje, De Sciglia braniča i veznjaka Romagnoli i Locatelli. Montolivo je ozlijeđen dugoročno. U tom smislu, Napulj ima prednost, jer predstavlja odsutnost Chiriches. Veliki privući okrugli počinje u subotu navečer te će upravljati procijeni Gianluca Rocchi.