Alt av Englands fremste radene verdig Lions ringe opp, sier Neal Hatley

Scrum coach, Neal Hatley, mener alle seks av Englands foran roere som vil forsøke å sikre sammenhengende Six Nations grand slams på lørdag er i strid for en plass på den britiske & amp; Irish Lions Tour til New Zealand i sommer.

Joe Marler, Dylan Hartley og Dan Cole vil gjøre sitt femte på rad starter i mesterskapet så langt og kan gjøre seg uunnværlig for Warren Gatland ved å få bedre av deres irske kolleger.

Mens hore Ken Owens har imponert for Wales og Gatland vil fortsette å overvåke trenings av Skottland tighthead WP Nel, vil front-rad slaget gå en betydelig vei å bestemme Gatland sin rang med Jack McGrath, Rory beste og Tadhg Furlong blant utfordrerne som well.Six Nations: sju ting å se opp for denne helgen Les mer

Ifølge Hatley, har 2013 Lion Mako Vunipola også satset hans krav fra benk ​​etter han kom tilbake til fitness, sammen med Jamie George og Kyle Sinckler – begge er ennå å starte for England. “Alle gutta har satt sine hender opp, Mako, Joe, Jamie, Dylan,” sa Hatley. “Det er ikke en enkelt spiller vi har brukt på første rad som ikke har lagt hånden opp og dyttet en veldig sterk påstand for utvalget.

” De er en veldig god seks, spesielt på loosehead med de to spillerne vi har der.Vi har en av de beste tightheads i verden i Dan Cole og en av de beste kommende tightheads i Kyle Sinckler. Fra en rekvisitt synspunkt har vi tre virkelig erfarne, topp kvalitet spillere og en gutt som kommer til å få det svært raskt. Vi har seks meget gode første rad fremover. “

Av de ni foran roere i Gatland innledende touring partiet for fire år siden, fire ble levert av England med Cole og Vunipola sammen med Tom Youngs og wildcard utvalg Matt Stevens, som tilbød dekselet på hver side av scrum.Hartley ble navngitt i troppen, men erstattet av Best etter hans røde kort i Premier League-finalen.

Hans disiplinære problemer har blitt godt dokumentert, men som England kaptein, er Hartley ennå til å smake nederlag, og til tross mangler første av Englands 18-kamp seiersrekke, har vært stadig til stede i henhold til Eddie Jones. På lørdag han vinner sin 84de cap, plassere ham felles femte og nivå med Martin Johnson på Englands all-time utseende listen som Jones sin side søker en rekordhøy 19. strake seier. “Dylan kan ha kommet i en eller annen pinne tidligere i turneringen, men hver uke han leder teamet utrolig bra,” sa Hatley.

“Han arbeider latterlig vanskelig med sin prep.Vi tror han har spilt bra gjennom hele turneringen. Dylan kan snakke med gutta litt senere, men det arbeidet som er gjort. Han er blitt den felles-femte mest avkortet spiller og alle som er blitt anerkjent. Spillerne ser etter at det fra nå av. “