Andy Murray: Adrian Mannarino fikk meg til å kjøre for US Open comeback seier

Murray vant 5-7, 4-6, 6-1, 6-3, 6-1 i tre timer og 17 minutter i stekende bolle av Arthur Ashe Stadium, der court termometeret rammet 93F sent på ettermiddagen , selv i skyggen skapt av nytt tak. Det var nesten vindstille på grunn av den overhengende tillegg til stadion, men begge spillerne led av fuktighet som tappet energi og gjennomvåt klær.

“Det var ekstremt vanskelig,” Murray sa etterpå. “Han treffer ballen veldig, veldig flat. Han har fantastisk timing av begge sider, og svært korte backswings. Det er veldig vanskelig å lese hvor han kommer til å treffe ballen, og jeg forlot ballen litt kort i begynnelsen.Han var å gjøre meg gjøre alt i gang.

“Heldigvis i det tredje settet klarte jeg å ta en pause punkt. Jeg hadde en rekke i det andre settet, og det første settet, men han tjente veldig bra på noen av knekkpunktene, og jeg manglet noen avkastning.”

Mannarino, som kunne knapt holde tritt med Murray i deres eneste forrige møte, på Indian Wells, tok utfordringen med to sett av intelligent, uortodokse tennis, rulle skjøt sin våpen største pine. Hans backswing skamme Murray i flere utvekslinger før Scot sakte jobbet seg tilbake i kampen.Murrays serve, så potent i første runde mot Nick Kyrgios, fikk ham ut av problemer flere ganger, men motstanderen var i live til nesten enhver anledning og brøt tre ganger fra syv muligheter til å ta de to første settene.

Verdens No3, som hadde så fortvilet og distrahert til tider, kom til liv i den tredje, og kjørte til ledelsen med 5-1 i en halv time, pakke det opp til å elske på sin egen serve. Derfra til slutten han forble fokusert som Mannarino visnet.Han spiller den brasilianske Thomaz Bellucci på lørdag.

Det var en mer konsekvent upbeat stemning blant britiske fans på Court 17 tidligere, da Johanna Konta slå den niende frø og 2015 Wimbledon finalist Garbine Muguruza 7-6, 6- 7, 6-2 i tre timer og 23 minutter, den lengste kamp i kvinnenes uavgjort så far.Johanna Konta nederlagene Garbine Muguruza å nå US Open tredje runde Les mer

det var Konta 15. seier på rad siden tapet for Maria Sharapova på Wimbledon og hun flytter til innen 100 rankingpoeng av den britiske No1 Heather Watson, som gikk ut i første runde.Konta, som vil møte den 18. frø, Andrea Petkovic, på lørdag, sa: “Jeg er veldig sliten akkurat nå, men det er en god sliten fordi det bare viser at jeg forlot alt der ute.” På spørsmål om hva fikk henne over streken, hun sa: “Definitely mental styrke mer enn noe annet, fordi jeg tror tennis nivå kommer og går. Vi har ikke så mye kontroll over det som vi ønsker. Jeg var i stand til å bli tøff når jeg trengte til og holde deg rolig når jeg trengte å.”

Som for varmen? “Jeg hadde en tanke der ute? Ville det være veldig pinlig hvis jeg bare veltet over her” sa hun. “Det er vanskelig, med svette bøtter. Etter å ha skiftet klærne mine, jeg mener, de veide mye.Men vi takle det så godt vi kan; det var det samme for henne, og det samme for mange spillere som spiller der ute på denne tiden.”

På samme domstol umiddelbart etterpå Aljaz Bedene hadde nok av sjanser mot Donald Young, men det amerikanske laget mer av sin, omdannelse av ni av 16 bruddpunkter, for å vinne 3-6, 6-4, 6-4, 6-2 i to timer og 42 minutter.