Anthony Joshua er IBF heavyweight forsvar planlagt til Manchester

Den ubeseirede 26-åringen sist kjempet da han stoppet Dominic Breazeale i syv runder i juni. Hans neste utfordrer skal bli annonsert innen utgangen av september. Joshua sin siste kamp unna Londons O2 Arena var i mai 2015 da han beseiret Raphael Zumbano Love på Barclaycard Arena i Birmingham.Endringen av plassering er en demonstrasjon av promotor Eddie Hearns ønske om å fortsette å bygge sin profil over hele landet.

Detaljer om novemberkampen ble kunngjort av Matchroom Boxing, drevet av Hearn.

Kampanjen snakket tidligere i uken med en trekampplan for Joshua som begynner 26. november, etterfølges av et ytterligere forsvar mot obligatorisk utfordrer Joseph Parker i mars, og avslutter deretter med et frivillig forsvar på Wembley stadion mot en av de divisjonens største navn.

For å maksimere suksessen til en slik plan og lønnsomhet i hele perioden, kan det være nødvendig å fortsette å bygge tungvektens rykte utenfor hovedstaden.New Zealand’s Parker er også i strid med å vises på 26 november undercard.

Når jeg først startet min profesjonelle karriere, reiste jeg rundt landslagene, som jeg elsket, så dette tar meg tilbake til gressrøtter “, sa Joshua, en gull-medalje i 2012 som dro til Rio for å støtte Team GBs boksere i sommer.

” Jeg kan ikke vente å komme opp nordover og vise folket i Manchester hvor mye Jeg har bedret seg siden sist jeg var der.Jeg har blitt inspirert over sommeren av krigerne i OL; Det har gitt meg et nytt perspektiv og stor sult for å komme tilbake i ringen. “

” Det har tatt litt tid å offisielt annonsere kampen, vi vil at dette skal være et spektakulært show, alle Vei opp kortet, og det tar tid å få disse tingene riktig. “

Norges kamp vil avslutte et femmåneders fravær fra ringen til Joshua etter en krevende runde på syv kamper på 15 måneder.