APOEL Nicosia – Sparta 1: 3, snu halvparten, to mål ga Lafata

Spartanerne på banen igjen jaget motstandere, samt i Tripoli og Schalke, samt Kypros mistet halvparten. Men de alltid får ut av problemer. Etter en times spill i forhold Julis, 77 minutter, scoret et mål vekslende Lafata. På banen var bare tre minutter. Og til slutt lagt videre.

Tredje seier i konsernet kjøpte Sparta bonus fra UEFAs 10 millioner kroner og scoret verdifulle poeng for koeffisienten. På mandag, lærer han motstanderne for første runde av cupspillet, kan få Manchester United, Liverpool, Napoli, Rapid Wien og Braga.

Sparta var sikker på å gå videre til sluttspillet våren før kampen på Kypros, visste APOEL at dagens Cup i Europa var over.Men det var tydelig at han ønsket å ta farvel med en seier.

Carefree kamp der de vekslet angrep på begge sider underholdt fansen. Mer farlige handlinger viste gjestene, men ikke for en lang tid en av de mest lovende mulighetene slippe unna. Bare unggutten Julis, som fant sted på tuppen av kaptein Lafata kunne gi halvparten for et hat-trick.

Syv skudd på mål og syv hjørner, null mål. En Sparta mister ved pause. Det er en feil for Konatého allerede i begynnelsen av kampen. Noen neatakován ga tilbake pass, men ballen er ikke som mål å Brabce heller Costa, men direkte mellom dem på Cavenaghiho.Kanskje til og med lagkamerater ville frata en bedre posisjon.

Den argentinske spissen nepohrdl hennes venstre hånd, fra venstre, traff et enormt helt oppe i krysset. Keeper Stech ikke var berettiget. Dette er konklusjonen i besittelse Sparta holdt da flyttet raskt og tok av skudd Vander, som skjøt nærbilde av en full gjennomgang.

Da spartanerne begynte, spilte motstandere. Den største sjansen til å være aktiv Julis. Fanget bestått, fra midten av feltet rømt forsvaret, men sparken neste.

Selv på andre måter bekreftet rollen som en skytter, selv om ytelsen levert. Det var mye bedre enn Fatai.Uflaks Dočkal, som skjøt inn i baren.

Etter en halv, virket det som spartanerne hadde en omsetning ikke finne styrke, fortsatt spiller den 29. kampen høsten. Men til slutt fant de det. Selv Konate kastet en annen utblåsning, når andre alternativer har vært heldige gjester. Shot kryss Frydek effektivisert Julis bunntekst på stanga.

Så Konami bommert i første halvår innløst. Han gikk rundt foran mål og motstanderen servert en skarp kryss. På sin beliggenhet i en liten lime Lafata var ferdige og lukke salg.Og fortsatt ikke nok. Fire minutter før slutt avskåret noen innsats for å selv, ukarakteristisk sparket fra 18 meter.

Den eneste nepříjemnotí er tredje generelle gult kort for Frydek, som vil savne åpningen duell i løpet av våren.