Årsak doping megakauzy Atlet Gay sa at han ikke ønsker å bli gammel

NEW YORK – For test positiv amerikanske sprinteren Tyson Gaya kan være anti-aging narkotika. Den raskeste mannen i verden tabellene i 2013 samarbeidet med Clayton Gibson kiropraktor fra Atlanta som har spesialisert seg på behandling av anti-aldring anti-aging. En del av stoffet i denne fremgangsmåte bor testosteron og veksthormon. Noen typer testosteron er utenlandske profesjonelle konkurranser tillatt, selv om de er på listen over forbudte stoffer World Anti-Doping Agency.Det er ennå ikke klart hvilket stoff var homofil positiv test.

Ifølge Sports Illustrated begynte med Gibson homofil samarbeide før fjorårets amerikanske OL kvalifikasjoner.Atleti anbefalte ham til tidligere trener Jon Drummond, som ikke har vært med Gibson ikke støter noen lenger. Kiropraktor ennå stille når du blir spurt om sprintere ga et produkt med veksthormon eller testosteron. “Jeg vil svare, mens ikke snakke med Tyson” , fortalte Sports Illustrated Gibson, som i hans egne ord serverer klienter hovedsakelig ernæringsmidler, urter og homeopathics. “Gay fikk hovedsak vitaminer, mineraler og urte ressurser. Disse er de eneste stoffene i min legekontoret, ” tatt opp til Gibson. Forbudte stoffer kan også inneholde hudkrem. “gjøre kremer.Men samarbeid med laboratoriet til sine byer, “ innrømmet kiropraktor. Gibson er også gitt til andre idrettsutøvere, spesielt amerikansk fotballspiller.

Gay for doping deteksjon vil starte på Augusts VM i Moskva, hvor han var å være den største jamaicanske rival Usain Bolt. på søndag, innrømmet at han hadde mottatt fra Agency informasjon USAs antidoping som ikke har gjennomgått Out-kontroll 16 mai hva slags stoff det er imidlertid ikke han informert.Tre ganger verdensmester fra Osaka i 2007 har også bedt om en analyse av B-prøven kontroll.

Tretti år Gay har den beste tiden å tohtosezónneho 100 m, på møtet i Des Moines kjørte en 9,75. I årets tabellene omfatter hans tre beste prestasjoner. I stedet i Moskva i enkelte disipliner representerer de opprinnelige kvartalene menn nasjonalt kvalifikasjons -. Michael Rogers på 100 mA Wallace Spearmon til dobbeltsporet

Gay argumenterer for at bevisst tok arrangører ytelse, men detaljene i saken kan ikke ennå avsløre. “Jeg vet nøyaktig hva som skjedde, men jeg kan ikke diskutere det nå. Jeg håper jeg kan fortsatt kjøre.Jeg vil akseptere enhver straff som en mann som får “, sa Gay.