Bettingstrategin kommer båda att få poäng på fotboll

Bettingstrategin kommer båda att få poäng på fotboll
Bettingstrategier 44

I den här artikeln

1 Tips för vadslagningsstrategier kommer båda att få poäng på fotboll
2 Kriterier för val av matcher för budstrategin kommer att scoras både på fotboll
3 Hur satsningsstrategin fungerar kommer båda att bli poängade för fotbollsmatcher

Enligt oberoende statistik slutar nästan nordicbet 60 procent av matcherna i Europas ledande mästerskap med mål som målats av båda lagen. I detta fall föreslås koefficienten i många möten för ett liknande resultat vara detsamma. Vi ska räkna ut hur man placerar två lag i en match på en gång och håller sig i svart för ett långt avstånd.
Tips för vadslagningsstrategier kommer båda att få poäng på fotboll

Erfarenheten av professionella spelare visar att detta koncept har rätt att existera och kan göra vinst för en skicklig spelare. Å andra sidan är det knappast lämpligt för en nybörjare, eftersom du behöver analysera en anständig mängd data.

För det första är det nödvändigt att förstå nordicbet bonuskoodi att traditionellt “gräsrots” -turneringar inte passar vadslagningssystemet. Glöm, till exempel, om Premier League. I en turnering där ett genomsnitt på mindre än två mål per spel med detta tillvägagångssätt kan bara berika bookmakarna. För det andra kan du inte lägga på alla möten utan preliminär analys.
Bettingstrategin kommer båda att få poäng på fotboll

Bettingstrategin kommer båda att få poäng på fotboll
Kriterier för urval av matcher för budstrategin kommer båda att poängeras på fotboll

För att kunna spela ordentligt måste matchen uppfylla följande krav:

Lag måste utföra i det produktiva mästerskapet (England, Spanien, USA);
Bokmästaren borde inte ha en hög marginal;
Du kan inte slå på konfrontation, där det finns en uppenbar favorit och en utomstående;
Det är olönsamt att satsa på resultatet “båda kommer att göra poäng” med en koefficient under 1,90.

Otillbörliga bookmakare vilseleda ofta oerfarna nordicbet mobil kunder med låga förhållanden. Kom ihåg att du behöver en plats där resultatet av “båda poängen” spelas accepteras av genomsnittliga odds på minst 1,90. Att spela på linjen i området 1,87-1,88 berövar dig själv av en stor fördel. Vi rekommenderar dig att uppmärksamma bookmaker leon.
Hur satsningsstrategin fungerar kommer båda att bli poängade för fotbollsmatcher

Din uppgift är att vinna minst 55 procent av tiden nordicbet. Hemligheten är att den genomsnittliga koefficienten på 1,90 utan att ta hänsyn till marginalen motsvarar 51-52 procent av sannolikheten från bookmakaren. Om du ringer till rätt resultat på 55-60 procent, får du en solid vinst på avstånd i området 5-7 procent av den ursprungliga banken.

Strategin passar först och främst till patientspelare, för vilka garanterad vinst på avstånd är att föredra för omedelbar framgång. Om du noggrant väljer möten och gissar framgångsrika spel i 55 procent av fallen kommer du inte att vara exakt i rött.