Bunnlinjen er at Carrera ikke krever dette fra ham før

Bunnlinjen er at Carrera ikke krever dette fra ham før. Forrige sesong genererte italieneren et ideall for lagskjemaet, som innebar styrken til spillerne og dekket de svake. Dette gjelder spesielt senter hvor den første modulen 4-2-3-1 posisjons angrepet gikk gjennom opornika Fernando og playmaker Jeannot / Popov, i 4-3-3 gjennom Fernando og boksing boksing Romana Zobnina, og i ordningen med tre defami og to opornikami – gjennom Fernando og fordrevet i sentrum allerede lateral Zobnina.

Frigjort fra posisjonsangrep var Glushakov på grunn av en middelmådig pass på forhånd. Italiensk fullt ubundne hendene og førte til den mest frie rolle på laget – åpen i den frie soner i angrepet, som er grunnen til at russerne ble konge episoder og brakt teamet noen viktige punkter kanon.

I angrepsgenerasjonen var hans rolle den mest minimal – å gi tilbake til sin nabo. I valget av frihet kunne han aktivt trykke motstanderen og velge den lønnsomme sonen selv. Dette var akseptabelt da senteret ble kontrollert av to taktisk mer passende spillere, men etter Zobnins avgang ble dette hovedproblemet.

I samme sesong spilte han modulo 4-2-2-2, noe som skaper en numerisk fordel på midtbanen “Spartacus” til et møte med “Zenith”, men garanterer ikke suksess i valg av to ren uten defensive midtbanespillere. Derfor, da de spilte uten en ball, ble den ufrivillig deformert til 4-1-3-2 med en brasilian i referansesonen.

Glush, hvordan? Hvorfor kapteinen til “Spartacus” mislykkes seasonPhoto: R-Sport, Premier League

Carrera svart på problemet ved å endre ordningen til 4-2-3-1 med en spiss Ivelin Popov men Roberto Manchini svarte til endringer i lange pasninger og åpningstider fremover bak rivaler. Det har allerede spilt et annet problem – en ikke-optimal fysisk form som ikke tillot å lukke områdene i tide foran portene i tide. Og i sentrum var hovedproblemet kampen mot en dyp playmaker, fordi midtbanen måtte heves for å lukke den. Som et resultat ble samme rom dannet i midten av rød og hvit.

Teamet, og spesielt kapteinen sin, mangler en spiller av Zobnin-typen, som er i stand til å lukke områdene nær Fernando på riktig måte. Glushakov og spiller nå i stil i siste sesong – høyt trykk og skaper, og bygger ikke. Men for å gjøre det vellykket, trenger han pålitelig forsikring bak ryggen. Og han kunne ikke bli en selv i landslaget eller i klubben.