Burnley kronet Championship champions blant Charlton fan protester

Burnley ble kronet Championship-mestere med en dunende 3-0-seier over den allerede forgjorte Charlton i The Valley. Burnleys feiringer under kampen ble imidlertid ødelagt av protester fra Charlton-fans, mens spillet var kontinuerlig avbrutt da en rekke fakkel ble kastet på spilleområdet og en supporter løp på banen. Middlesbrough ble promotert til Premier League etter 1-1 trekk med Brighton Les mer Sam Vokes scoret åpnet etter 20 minutter da det statueske Charlton forsvaret ikke klarte å håndtere et Stephen Ward-kryss og ble behørig straffet.Burnley doblet ledelsen fire minutter etter pausen da Andre Gray oppdaget George Boyd, og han scoret med et venstrefotspill.

Grey la til hjelpen sin med en kraftig finish etter å ha blitt plukket ut av Dean Marney for å forsegle turen.

Til tross for den fiendtlige hjemmemengden, ulykkelig med klubbens eier, Roland Duchâtelet, ga Charlton det bra, spesielt i første omgang. Johann Berg Gudmundsson tvang en god redning fra målvakten Tom Heaton med en kraftig lav kjøretur og var involvert i Charltons beste trekk i kampen.Han tok en ball fra Nick Pope og matet Ademola Lookman, som fant Callum Harriott i rommet, men hans innsats klarte ikke å matche oppbyggingen.

Burnley ble allerede forfremmet og ble mestere i stil, en kirsebær på toppen av Den £ 170m-bonanza kommer til å komme tilbake til Premier League.

Marney ble passet etter å ha fått hamstringproblemer og startet for Burnley – og snart fikk han tilstedeværelse på midtbanen.

p> Charlton var uten angriperen Yaya Sanogo, savnet med hamstringskade, og forsvareren Patrick Bauer, som fremdeles sliter med en ankelskade. Imidlertid var de i stand til å ønske velkommen tilbake kusiner fra Jordan, som startet i stedet for Johnnie Jackson.Jackson, Charlton-kapteinen, erstattet Gudmundsson etter 66 minutter av hva mange mener å være den 25 år gamle Icelanderens siste kamp for klubben. Facebook Twitter Pinterest Charlton-fansen kastet bluss på banen som en protest mot klubbens eier. Foto: Charlie Crowhurst / Getty Images

Burnleys tredje mål ble møtt med en rød bluss kastet på banen av en hjemmevifte, men det ble raskt behandlet. En annen flare ble kastet når en Charlton-fan løp på spillområdet med et lite banner før de ble fanget av forvaltere. Hundrevis av Burnley-fans invadert banen ved den endelige fløyten i jubilant feiring.Charlton-fansen tillot dem øyeblikkelig, men noen Addicks-supportere slo seg sammen med politiet og forvaltere foran tunnelområdet. Hjemmefansmennene møtte da foran hovedstativet for å protestere fredelig mot den belgiske eieren og var Sammen med Burnley-tilhengerne.