Bygger Kaňkovský-laget skjelettet til det tsjekkiske juniorlaget?

“Vi vil forbedre og vi må løpe mellom den absolutte toppen. Vårt ønske er å angripe de ti løpene, “innrømmer treneren Jiří Kaňkovský stabil.

superlativer å ta hans kostnader er overdrevet, tross alt av forrige sesong på veien mottatt innen femten republikanske mesterskap medaljer og elleve mesterskap.

“Vi prøver å skape et nytt konsept for juniorlandslaget, og jeg tror at utøverne av dette teamet vil danne skjelettet,” roste talenter Olomouc Tsjekkia Cycling Federation formann Marián Štětina. “Roman Kreuziger er den siste tsjekkiske verdensmesteren blant juniors.Det var en eksepsjonell suksess, men jeg tror vi kan gjenta det, “la han til.

Gode resultater og titler fra tsjekkiske veier er ikke nok til å starte VM, økonomisk sikkerhet er nødvendig. Olomoucs stabile ble også tildelt takket være den nye partneren Merida Czech.

“Vi vet at oppdragelse av en ung racing generasjon ikke er lett. Han trenger sinn, tid, energi og støtte. Fra de oppnådde resultatene så langt er det klart at den første, andre og tredje personen rundt Jirka Kaňkovský kontroll. Vi kjenner den siste.Vi ønsker å støtte unge talenter og hjelpe dem å nå sine ambisjoner og drømmer “, sa ny tilkobling Bohuslav Koštanský, direktør for Merida Tsjekkia.

Så langt, mange år, stallen tilknyttet selskap Mapei, som fortsatt er i tittelen fortsetter. “Vi jobber mer enn ti år, men det er nødvendig for å sikre en jevn vekst, og vi har innspill fra en annen partner veldig glad.Jeg tror derfor vårt selskap vil være synlig utenfor grensene av republikken, “sier administrerende direktør Zdeněk Runštuk.

Syklister i den nye sesongen vil presentere på en rekke prestisjetunge bedrifter, blant som mangler, for eksempel klassisk april rase Paris-Rubaix, rundt Istria iscenesatt bedriften eller Junior fred Race, som finner sted i mai i Terezin. “I verden er det ingen signifikant konkurranse i junior. Suksess her i VM åpner døren til den profesjonelle peloton, “tippet bust.

Ingen av konkurrentene, men i Terezin har trygg start. “The Peace Race, men vi må først nominere, så det vil være viktig å takle det første løpet av World Cup, som er rundt Istria.Vi vil gå to uker før treningsleiren hvor jeg ønsket å se etter at guttene var kjent med profilen av løpet. Hvis du vet sporet perfekt, det er en stor fordel, “innser Kaňkovský.

topper veien sesongen vil være Augusts EM i Estland og World Cup i USA i andre halvdel av september. “Vi ønsker å være der og flytte løpere-up,” Kaňkovský ønsker.