“Chelsea” tilbringer denne sommeren er ikke så strålende

“Chelsea” tilbringer denne sommeren er ikke så strålende i mesterens kampanje – erstatter bare de avviste spillere med nye. Tottenham kjøpte ikke noen i det hele tatt. Bare et par oppkjøp fra Arsenal. Og likevel, Liverpool ser mer ensom ut enn alle fra Premier League-toppene en uke før sesongens begynnelse.

Klopp prøver som en eventyrfe å se på fansen til «Hull», James Milner og den sterke løperen Salah i det ideelle overføringsvinduet i øynene til fansen. Dette gir hykleri i samme grad som selvhypnose. Salah – en utmerket spiller, men vi må innrømme at de beste klubber i Europa om ham hvis de hørte, så bare ett øre.

Jurgen, stopp! Med “Liverpool” fortsatt ikke takFoto: Uavhengig, Berliner-Zeitung, Dette er Anfield, mål

I mellomtiden har Liverpool, etter å ha prøvd å oppnå sitt lille blod, bare scoret og gjorde ikke til siste press på sine dyre overføringsmål eller i det minste let etter andre alternativer. Coutinho – ikke Gerrard, og “Liverpool” for Spania forlot i god tid Alonso og Mascherano. Estonian forsvarer, et doucheball fra England, et par kamikaze i porten. Mens sammensetningen av “Liverpool” er mer som en liste over freaks fra den nye villainous DC-samlingen, og ikke laget seriøst regner med å vinne Premier League og Europa.

Og hvis Klopp fortsetter å roe seg ved James Milners tilstedeværelse i venstre vinges posisjon, kan “Liverpool” godt forstå «Suicide Squad» skjebnen.

Ekte forbindelser. Hva har “MU” og “Real” felles på kvelden før Super Bowl?
Vasily Legeydo – om dagens rivaler.

De er hatet – men det var alltid. Den mest vellykkede, ambisiøse, rike, skinnende forgylt i rustning og flaunting dekorasjoner for seire i kamper.

Men noe har endret seg. Vi er vant til “Real” i stilen av “galaktikos”, allmennesket drage, som i begynnelsen kjører på det som glitter, og bare da prøver å finne et nytt krympete sted i kronen. Gjennom statskassen av “Real” de siste tjue årene marsjerte, virker det, alle verdensfotballens stjerner. I tillegg til de som for det meste ble fratatt denne muligheten av det faktum at katalansk registrering var registrert, selv om det var en eksplosiv bølge av penger og berømmelse, falt Figo og Ronaldo.