Dai Young azt mondja, hogy George Smith segíteni tud Angliában, de a darázsokat nem szabad megcsípni

Dai Young, a Darazsak igazgatója rögbi, azt mondta, nyitott lenne minden megközelítésnek Angliából a szolgáltatások George Smith, a tisztelt openside flanker, amíg ő részvétele a nemzeti oldalon nem sértheti az idő állást a club.England szárny Chris Ashton elesne Six Nations, miután hivatkozott tovább

„Azért vagyunk itt, hogy támogassa Angliában, és ha tudunk segíteni, mi lesz”, mondta Young, miután Darazsak nagyhangú a vereséget Toulon. „Ha ez azt jelenti, George lehetne segítséget, hanem egy asszisztens, és ez nem befolyásolja azt, amit csinálunk, akkor kaptam nincs gond vele.De beszélünk valamit nem tudok semmit, mert még nem esett szó a számunkra.”

Eddie Jones már rendezni a teljes munkaidős alkalmazottak, de most casting körül részmunkaidőben asszisztensek. Ian Peel csatlakozott a dulakodás edző egy egynapos heti alapon, míg Jonny Wilkinson beleegyezett, hogy segítsen a rúgás edző, ha szükséges.Jones merengett a múlt héten, az ő gondolkodás-out-hangos módon, hogy a felvételi Smith bontásban szakember lehet egy jó ötlet.

„George együttműködik James Haskell [Smith Darazsak csapattársa, aki a sorban, hogy Anglia a következő kísérletet a zavaró No7 ing] abban a pillanatban,”mondta. „Akár tudjuk rávenni, hogy jöjjön, és működjön együtt velünk – Azt nem tudom, hogy Darazsak tudatja vele.”

fiatal meghívott megközelítést. „Minden, amit kapott, hogy csak kérnie, és akkor tudni fogja, hogyan [Smith] érzi róla. Tudom, hogy Eddie kapcsolata van George megy vissza a hosszú utat.Én nem állhat az útjába.”

Smith és Jones visszamenni az idejüket a Brumbies a századfordulón – és újra, amikor Jones edzője Ausztráliában, a vb-döntőt, 2003-ban csak hogy visszavonható Wilkinson. Az ember maga is nyitott a javaslatokra.

„Jó hallani, hogy ő tart engem ebben a tekintetben”, mondta Smith „, és úgy véli, bet365 online sport fogadás hogy nem tudtam ellátni a szerepét, mint ez, de abban a pillanatban én m összpontosított, amit csinálunk a Darazsak. Ha ő nem jön hívás, én biztosan hallgatni őt, mert ő az a személy úgy tekintem nagyon.Én egy beszélgetés Eddie de tekintve a részvétel Anglia már nem volt vita arról, hogy „.

Jones hajthatatlan maradt, hogy nem érdekli a folytatása a sokat kárhoztatott„ hat és fél”kísérlet, amellyel Chris Robshaw arra kérték, hogy összekapcsolja az angliai hátsó sorban a hasonlóan képzett Tom Wood. És mégis Jones új csapata funkciók csak egy szakember No7 Matt Kvesic – és még ő is szerepel, mint egy sérülés helyett a No6 Dave Ewers.

Anglia új edző azt javasolta, hogy Jack Clifford kell kitöltenie a szerepe rövid távon, annak ellenére, hogy elismeri, hogy No8 az ő legjobb helyzetben – egy hét és fél, mondhatnánk.De Haskell, aki hívja magát egy mindenes, továbbra is a kedvenc viselni No7 Anglia Six Nations nyitó ellen Skócia Murrayfield.Warren Gatland keverje a régi gárda és a fiatal fegyvereket Wales Six Nations csapat Bővebben

Smith ajánlja Haskell a szerepet. „Azt hiszem, ő játszik rendkívül jól, és ha megfelel a szerepet, ám legyen. Azt hiszem javult. Láttam őt a vonat, és ahogy hajlamos mesterségét.”

Haskell részesült Smith útmutatást, mivel az utóbbi csatlakozott Darazsak a nyáron. „Egy dolog, amit mindig lehet mondani James”, mondta Young „, hogy ő lehet nagyobb, mint az élet karakter, de mindig meg akar tanulni.

„Ő volt, mint egy szivacs körül George .Ez volt az a pont fele hozza George itt. Nem kell 111 sapkák véletlenül, és egy olyan helyzetben, ahol Ausztrália híres termelő világszínvonalú játékosok. Ő érintkezési felület készségek fenomenális.


Ő ismeri a játék belsejében, és tudja, hogy a rövid darabok.”

Jones szeretne több angliai játékosok tanulni tőle. Lehet még kapni a kívánsága.

bet365 online sportfogadás