David Warner vinner Allan Border Medal, sier han kan veilede unge lagkamerater

Australias vicekaptein ble opptatt av gong men fremhevet utfordringene fremover – med start på den kommende turen til New Zealand. Den serien i februar vil avgjøre om Warners side gjenopptar No1 Test-rangeringen.

“Det handler om lagsmål,” sa han til journalister etter å ha talt 240 stemmer til Steve Smith (219). Men den 29-åringen snakket også om hans langsiktige ønske om å legge igjen en arv bak når han bestemmer seg for å gå på pensjon. “Det er noe jeg virkelig vil gjøre. Jeg vil virkelig hjelpe mange av guttaene, “sa Warner. “Jeg snakker alltid med de unge gutta om å prøve å lære spillet ditt så fort som mulig, og mens du fortsatt er ung.Og prøv å ikke gå ned i veiene jeg gjorde – og slags miste meg litt. “

” Jeg sitter alltid tilbake her og går hvis jeg lyttet, hva kunne jeg ha vært i dag – riktig Nå, “sa han om potensialet som gikk ubrukt i så lang tid. “Det er lett for meg å si det til dem. Jeg hadde råd da jeg var ung også. I det ene øret, ut det andre øret. Jeg tenkte bare ‘yep. ok. Det er bare det samme gamle ‘. Jeg burde ha lyttet. “Warner innrømmet at det var en milepæl han var desperat til å krysse av før han dro, de 14 århundre partnerskap som Matthew Hayden og Justin Langer delte på toppen av testordningen. “Fingers krysset meg og Joe Burns kan ha det i våre severdigheter,” sa han. “Det er mye cricket vi skal spille sammen og mange løp vi skal ha på.Vi er nødt til å utføre mye. “

Glenn Maxwell var i mellomtiden et overraskelsesvalg for ODI-spilleren av året, men sier at han er langt fra fornøyd med tittelen og vil bli ledende og Utfordring for testvalg.Mitchell Starc ble utnevnt som spiller av turneringen i Australias suksessfulle 2015 World Cup-kampanje, men falt tre stemmer kort fra Maxwell på Crown Palladium.

Maxwell var fornøyd med ære, men gjorde også klart at han ønsket å oppnå større og Bedre ting i 2016 – nemlig en tilbakekalling av testen. “Jeg følte at jeg gjorde alle de riktige tingene i fylkes sesongen med Yorkshire, ble belønnet med Bangladesh-turen, og dessverre ble det tatt bort,” sa Maxwell. “Jeg følte at jeg gjorde noen virkelige positive fremskritt i de siste 12 månedene for å få den muligheten.” Forhåpentligvis med Test-turen i Sri Lanka i år kan jeg også bli belønnet med det. Det forstyrrer meg ikke egentlig [hvis det er en undersøisk test]…Men å spille hjemme Testen foran familien min ville være veldig spesiell. “Den 27-årige har spilt bare tre prøver, men er nå en av de første plukket i Australias ODI og Twenty20-sider. Maxwell snakket lenge etter hans lederopplæring etter å ha vunnet ODI Gong, og avslørte at han hadde snakket lenge om det med Melbourne Stars-treneren Stephen Fleming.

“Vi har fanget opp og hatt mange chatter om Ledelse, oppfatning og alle slags ting, sier Maxwell. “Han har vært den fyren jeg har snakket mye om, forandre måten jeg har sett i offentlig visning. Han har vært veldig positiv…veldig ærlig. Lederskap er noe som kan komme på en rekke forskjellige måter.Det kan være handlinger, hvordan du gjør deg selv på eller utenfor feltet. “Maxwell følte at han måtte gå opp i den forbindelse etter rettssakene til Michael Clarke, Brad Haddin og Mitchell Johnson. “Det er mye erfaring vi har mistet,” sa han. “Jeg følte at jeg hadde den rollen å spille i laget, selv om jeg var en av våre fielders som vi stoler på for å gi oss en gnist. Jeg vil virkelig, senere nedover sporet…lede lag på banen og vise at jeg er veldig god taktisk, ikke bare med flaggermus, men også som kaptein. “