Den største taperen fra Neimar-handlingen

Det er klart at “Barcelona” mistet, “Real” brøt seg bort og Neymar prøvde å demonstrere sin “kampånd”. Men han bør ikke grense på hensynsløshet. Kanskje ville brasilianen ikke spille så hardt mot Llorente, men han glemte seg og spilte. Dette skal straffes, slik at spilleren husker det og ikke lenger er uhøflig. Men tilsynelatende, i stridene i kampen, husker ikke Neymar dette, og oppriktig anser seg riktig. Dette er ikke den første diskvalifikasjonen, som angriperen er tilstrekkelig for unsporting atferd. Husk America’s Cup-2015, hvor provoserte han en kamp? Ronaldo og Messi gjør ikke dette. Ronaldinho med Ronaldo – også. Neymar er allerede 25 år gammel, han hevder å være det høyeste nivået av fotball, men det har å gjøre et skritt fremover, og selv vokse, for ikke å gå glipp av fjerning av offensive nesten fra scratch.

Den største taperen fra Neimar-handlingen

Og det er ikke engang brasilianen. Dette er Barcelona. På tidspunktet for den grove feilen til Neimar tapte katalanerne 1: 0, men de hadde ytterligere en halv time til å utjevne. Etter at du har fjernet den brasilianske, vil du være enig, sjansene for dette har blitt redusert med flere ganger. “Real” mottok det nødvendige handikapet foran “El-Classico”, der skjebnen til tittelen og bør avgjøres. Det er bare katalansene som mistet spilleren, som i 26 kamper eksempler slått ut 9 mål og 14 assisterer. Selvfølgelig, er ikke tallene like imponerende som sist sesong, men likevel – Neymar fortsetter å spille en viktig rolle i byggingen av “Barcelona” og teoretisk katalanerne vil være lettere å beseire den “ekte” med ham enn uten ham, uansett. Og hvis, på grunn av dette, taper og faller bak katalogen, vil det være trygt å si at Neimar slengte tittelen til hele laget.

Hvordan bli “Barcelona”?

For argumenter om hvor du skal selge Neimar, hvis dette noen gang skjer igjen, kan Barça fans plukke opp på gaffelen, så det vil være bedre å snakke, hvordan kan de komme ut av denne situasjonen.

Neimar diskvalifiseres igjen og vil savne El-Classico. Hvordan så? Foto: AP, ESPN

Først tar du hensyn til demarken til Neimar og Messi, som ikke gikk på trening på grunn av kritikken av Luis Enrique. Det ser ut til at disse gutta ikke er spesielt motiverte. Og den uladede Messi er et veldig sakte og lat inert senter-fremover med ikke den beste fysikken og scoring sjansene. Teamet vil trenge litt mer trafikk, bare Neimar vil ikke være på feltet, deretter forlate banen umotivert Messi (som så ofte ekskludert fra spill, da han var for opptatt til å fullføre spillet øyeblikkene, eller legge press på) – er lammet angrep. Suarez kan bli kuttet av ballen. Så du trenger en sterk vilje beslutning om ikke å sette argentineren i truppen og erstatte den med Paco Alcácer. For det andre, i stedet for Neimar fremsatte mobil og mobil Jordi Albu (og det er bedre å aldri returnere det til forsvar). Beskyttelsesflanken vil kunne lukke Luke Dinh. Ja, han er ung, men hvorfor kjøpte Barcelona ham i det hele tatt (og leide det ikke)? Og det vil allerede være nødt til å stole på geni Suarez, Iniesta og Rakitic.