Durante-faktor hjalp Wellington hjem mot byen, sier Ernie Merrick

En bestemmelse av Wellington Phoenix ikke ødelegget Andrew Durantes 200-kamp for klubben kan ha vært bak deres 2-1-vinn over Melbourne City.Trener Ernie Merrick mener at den drevne innsatsen mot veggen for å spåre de høyflygende besøkende på et vindkastet Westpac Stadium var ned til et ønske om ikke å la noen falle ned.

“Det var for Dura og for publikum, “Merrick sa etter at hans side hadde prevunnet.

Spillet foran sine hjemmefans for første gang siden klubben fikk en betinget 10-årig lisens, var Phoenix opp 2-0 innen 15 minutter etter streik fra Louis Fenton og Michael Ridenton. Peter Glory trener Kenny Lowe misfornøyd med Brendan Santalabs vinnende mål Les mer

Ingen naturlige streikere å ringe på, ble det unge paret trukket inn i frontlinjen og tilbakebetalt trenerens tillit. “Vi scoret to gode mål i åpent lek,” sa Merrick etter at to pekepinner ble beslaglagt. “Det var topp service – bare perfekt.Det er slik vi gjør det på trening. “De trente også på hvordan de skulle motvirke tvillingstrusselen fra City-angriperen Bruno Fornarolli og midtbanespilleren Aaron Mooy, og lyktes i å begrense sin innflytelse. «Vi hadde gjort leksene våre og guttene satt fast på spillplanen,» sa Merrick. »Og det var det hyggelig. Alle gjorde jobben sin.»

Et defekt Mooy-frispark klarte å komme forbi Moss og et annet sett slo på tverrstangen, mens Durante var heldig å unnslippe uten å innrømme en straff etter å ha smeltet med Fornarolli. “Jeg tror Glenn Moss lagde en viktig redning, en på en, og bortsett fra det, hadde han ikke mye å gjøre, sa Merrick. “Jeg tror vi hadde 11 spillere opp for det.” Alex Rodriguez holdt Mooy under wraps, mens Dylan Fox begrenset Fornarollis innflytelse, som ikke kunne legge til sine 17 mål denne sesongen.Med paret forsvunnet, viste byens forsøk på å låse opp forsvaret fruktløst, og Merrick kunne reflektere på et spill hvor ting gikk seg for en gang. “Det var en uvanlig kamp for oss. Vi hadde ingen straff mot oss, vi hadde ikke en spiller sendt ut, og jeg tror ikke vi har noen skadede spillere, “sa han.