Eels stjerne Corey Norman fanget ved hjelp av telefon under NRL sesongåpner

Parramatta femte åttende Corey Norman kunne møte sanksjoner fra NRL etter å ha blitt fanget på kamera ved hjelp av en mobiltelefon under ålens sesongåpningstap til Brisbane. Normans natt endte tidlig da han led halsskader sent i første halvdel av 17-4 nederlag på Pirtek Stadium.

Han spilte ingen rolle i andre halvdel og ble tatt på kamera i Garderober som ser ut til å bruke en telefon. Når kameraene fokuserte på ham, spekulerte tv-kommentatorer at han sannsynligvis lot familien få vite at han var ok etter at ulykken var ulykkelig, noe som resulterte i hans skade. Corey Norman skadet som ål sparket av NRL-sesong med tap for Broncos Les mer

Uansett vil Norman sannsynligvis bli bedt om en forklaring fra NRL da spillere er utestengt fra å bruke telefoner i kampene på grunn av problemer som omgir bud.En lignende hendelse oppstod under AFL-pre-sesongen da Fremantles Hayden Ballantyne ble sett ved hjelp av en telefon i omkledningsrommet etter å ha lidd en skade. AFL utstedte ham med angrer.

I noen gode nyheter for ålene forventes både Norman og stjerne underskrift Kieran Foran å spille neste uke mot premiere North Queensland. Manlig rekruttering Foran var et siste øyeblikk tilbaketrekning fra torsdag kveld spill.

Auckland Nines helten Norman ble sendt til sykehus for forebyggende skanninger, men trener Brad Arthur var sikker på at hans fem åttende ville være tilgjengelig for Cowboys. “Doc sa at det bare er en forholdsregel, og hvis skanningen kommer tilbake som de tror de vil, skal han ha det riktig for neste uke.Det var det han fortalte meg uansett, sier Arthur.

Foran, som trakk seg ut av torsdagens kamp på grunn av et hamstringproblem som har hemmet mye av sin pre-season, vil trene på lørdag og er også sannsynlig at Være tilgjengelig for å gjøre debatten til klubben sin neste uke. Arthur sa at han bare ikke var nær nok til å ta på Broncos. “Vi så at han løp (torsdag), han løper på lørdag…gutta forteller meg at han kommer til å gå,” sa han. Ålene har en tolv-dagers turnaround før de forsvarer premierne.