En annen klubb brøt plutselig alle ideene om seg selv

En annen klubb brøt plutselig alle ideene om seg selv, og ga en sjanse til sin egen legende og samtidig til mannen hvis coaching karriere var bare begynnelsen. Kanskje en sjanse, og som sådan var ikke – selv om Perez var på utkikk etter noen som ville være i stand til å tåle den “ekte” før slutten av sesongen, og samtidig opprettholde overfor klubben, til tross for resultatene. Idol av fotballverden Zidane kom opp som helles, men på produksjonen ga mye mer.

Ekte forbindelser. Hva har “MU” og “Real” felles før Super Cup? Foto: Real, ESPN, Goal

For et og et halvt år brøt han forbannelsen til Champions League og vant det to ganger på rad, og tok det spanske mesterskapet i forbifarten. Men det viktigste er ikke engang dette, men hvordan mirakuløst gjenoppbygde han teamet og forvandlet sin filosofi. Han brøt en annen forbannelse – forbannelsen til “Real” som et lag med ublu mål og uten harmoni med seg selv. “Real”, som virket umulig for århundret Peres sikkert, opphørte å være et lag bestående av stjerner, og ble til en lagstjerne.

“Manchester” eksisterte etter Ferguson som den mann som transplantasjon vitale organer – fra de aller beste av alt, den høyeste kvalitet givere til høye priser. Og de blir ikke vant. De kjøpte Angel Di Maria, leid Radamel Falcao, trakk ut Bastian Schweinsteiger. Selv med Zlatan Ibrahimovic og Paul Pogba klarte å trekke i mesterskapet, og den viktigste overførings seier “MJ” forble “sagaen om en ødelagt faksmaskin”, på grunn av noe som David De Gea ikke kunne gå til “ekte” på slutten av vinduet, venstre og signerte en ny kontrakt. Europa League, et par kopper – jabbing i lommen til Jose Mourinho en liten ting å bytte fra å kjøpe stjerner.

I “Real” etter ankomsten av Zidane skinner Lucas Vazquez, Asensio, Kazemiro. Spillerne er antonymer til bildet av stjernen “Real”, som fantasien ble malt for ti år siden. De har like rettigheter og ganske problematisk er bygget på samme lag med Gareth Bale, Cristiano og Benzema – på samme måte som samtidig enkel workaholic O’Shea og Brown ble bygget i stjernen “Manchester United”.

Den “ekte” har sitt eget basseng av karismatiske ledere, som er belastet med Ramos og Ronaldo, det er talentfulle unge mennesker, er det vnutrikomandnye hierarki som ikke virker tvunget og intuitivt. “Ekte” som “Manchester” i sin seir sesongen 2006-2011 ikke alltid ødelegger sine rivaler, men spilte solid, med ikke beregnet på øyet lager og muligheten til å legge en konstant. Det mest åpenbare eksempelet – Champions League-finalen mot Juventus, der den “Real” -lagdebevegelsen slått ut motstanderen – akkurat når det var nødvendig.