En fantastisk snuoperasjon. Dahlmeierová sprint kunne ikke gjøre, har Koukalová liten verden

Han var en syv på ryggen i spurten startet Mari Laukkanenová. Finsk skiskytter betaler en stor kvinnelig løper, men også unøyaktig målet. Tross alt har denne sesongen vært vellykket avfyring liggende ned 80%, står selv bare 68%!

Likevel, det var en fredag ​​i Oslo løp.

Fra første meter viser en raskest rundetid, også presist shot. Da hun kom seg i mål, ledet av en heidundrende to minutter.

Jada, inntil hennes inn i løpet utstedt all den store favoritten, ingen av dem hadde, men Fink ikke medfører fare tjueni.Laukkanenová så fryder seg i den største karriere suksess, inntil nå stått på pallen bare én gang – tre år siden, var han nummer tre i sprinten i Kontiolahti.

Den andre plassen var for Justine Braisazová fra Frankrike, og den tredje hennes landsmann Anaïs Bescond.

Når bak dem, men slaget fant sted på den lille krystall kloden.Om den store allerede i Oslo kommer, kan han Laura Dahlmeier sikre på forhånd allerede i jaktstart i Kontiolahti.

Og før løpet, virket det som får selv de små for evaluering sprint, for i ham før Gabriela Koukalová ledet nesten uovertruffen 28 poeng.

“Gabi (Koukalová) på slutten av vinteren, noen dager mer energiske, noen mindre. Så får vi se hvordan han sover, “sa han før starten fisker.

Koukalová sov godt. Innledende runde, men mestret litt tregere, men på en skytebane ikke gå glipp av. Penalty sykkel måtte skyte stående, som gikk i morgen. “Jeg er litt skuffet.Som jeg var sliten, tenkte jeg at gruve alle mål og lørdag fighter ikke vil virke, “lo hun til slutt.

I fjerde plass, så ventet for å se hva rase gjør tyske suverene vinneren.

og hun gjorde noe helt uventet.

Etter innledende skyting lå reiste til strafferunde som sirklet tre ganger! Handstand da blir håndtert uten problemer – som det kan, men at han beveget seg på grensen mellom det andre og tredje ti

Målene kom i 24. plass og bare ristet på hodet..Kanskje han hadde mistanke om at han nettopp hadde mistet en liten krystall kloden.

I det øyeblikket, mens han fortsatt var en forskjell mellom bare 26 poeng, men mer enn halvparten biatlonistek fortsatt ikke i mål. Først hans landsmann gled ned Maren Hammerschmidt, deretter til mål før Dahlmeierovou kom og østerrikske Schwaigerova en liten verden som gir tjuesyv skiskytter fra Tsjekkia, bestemte Russland Slivkovová.

Dahlmeierové ende i mål Thirty-eide rail. Koukalová så dominert sprinten rangeringen av fem poeng.

Siden 2014, har vunnet hver sesong Tsjekkia skiskytter minst en liten verden.I mars 2014 som en utholdenhet rase, og som medlem blandede lag, året før kvinnenes stafett i fjor og bare tre -.. Sprinten, jaktstarten og masse rase

Dette årets vellykkede serien går på