Energi Qi. Hvordan “Inter” demonterte “Milan”

Energi Qi. Hvordan “Inter” demonterte “Milan”
Andrei Kleshenok – om den praktfulle Milano Derby, ledningene til Berlusconi og en pensjon.

Slik ser Berlusconi seg ut.

Jeg ga nesten inn i trang til å ringe artikkelen “Kinas største Derby”. Men dette – selv om det bare tok en dag – er allerede nær banalt. Dessuten er det ikke sant. To signaturer kan ikke slettes tre tiår. Det tar tid.

Dette derbyet blir ikke kinesisk. Så lenge fansen bodde i Milano, i siste øyeblikk galoppet de seg fra de øverste nivåene til de nedre. Inntil da, bodde på Kurva Court typhosi, latterliggjørende Serie A-tjenestemenn for å prøve å sette inn penger på kringkasting i Kina.

Energi Qi. Hvordan “Inter” demonterte “Milan”
Foto: tuttosport.com

Umiddelbart etter kampen, kalte Matteo Salvini, en av lederne av Nordforbundet, forsvaret til Milano “like ynkelig som Italias regjering. Et sted har han rett. Pioli brukte problemene til Rossoneri til maksimum: han plasserte flankene høyt og løftet trykklinjen nesten til nesen til Donnarymma.

Resultatene dukket opp ved slutten av første halvår. Inntil da rev “Milan” på drivstoff fra den brennende æra opp forsvaret av “Inter”, kvaliteten som Salvini mistanket ignorert. Men slutten av den halve Calabria mislyktes, ikke klarte å takle Perišić.

Og her er det nødvendig å si om midtlinjen “Inter”. Nerazzurri har grunnlag for å bygge et lag. Kondogbiya, Gagliardini, Mariou. Ung, dyktig, talentfull. Franskmannen som ble skrevet av ble blomstret under Pioli. Og Gallardini ble den skjulte årsaken til uenigheten i spillet “Milan”.

Høyt og stort trykk presset midtbanen “Milan” til å kose opp til forsvaret i den første etappen av eierskapet. Angrep har mistet sin fart. Det lave nivået på passet førte til en rekke tap i begynnelsen av offensiven. I slike tilfeller stiger Kutzka til trekvarti, og Rossoneri passerer til et langt pass. Men i dag i denne sonen spilte Gagliardini. En av de beste spillerne av “air” i Italia. Og Kutsko måtte gå enda lavere.

Til slutt ikke bosette seg i Gagliardini Pirlo – og hele støt-delen av “Inter” kunne gå tapt forgjeves. Målet hans ga impuls til laget. Unge Calabria helles, flanken brøt – “Milan” var heldig at fra denne sonen kom bare ett mål.

Heldigvis kan Inter ikke slå.

Før denne kampen slo “Inter” flere slag på mål enn noen annen topp 5-liga i klubben. Statistikk, men du kan lese den på forskjellige måter. “Inter” – den mest voldsomme laget av de fem beste ligaene. Og går til ligaen på syvende plass. Konklusjonen er en. “Inter” er det verste laget i de fem beste ligaene.

I november skrev jeg at Montella for Pioli er en annen liga. I dag reddet Vincenzo igjen Milano. Ved 60-tallet trakk Allenatore seg fra spillet Kutsku. Locatelli presset ballen og returnerte personlig til “Milan” -kontrollen. Hans programmer – rask, nøyaktig, vertikal – klipp av høy midtlinje av “Inter”. “Snakes” måtte kose opp til porten.