Er Chelsea forsvarsflagg så bra? Utmerket

Er Chelsea forsvarsflagg så bra? Utmerket. Lag samme skråstilling: send til flanken til Lingard, hvor han vil være ved siden av Valencia og Pogba, slik at fienden må flytte spilleren derfra fra sentrum, og dermed forlate plass. Senere vil Conte endre flankene til Moses med Aspilicueta, men dette vil ikke hjelpe: sonene i senteret vil forbli, og Young vil fortsette å slå dem på fuglene som flyr forbi.

Den høyeste konservatismen til Antonio Conte leder Chelsea til det ukjente

Retur av intriger. Hvordan Jose Mourinho kom unna med Chelsea Bilder: Goal.com, Eurosport.com, bbc.co.uk

Antonio Conte gjorde en god jobb, etter at nederlag fra Liverpool og Arsenal endret ordningen. Og han nølte ikke med å endre det radikalt, til det slag som hittil var ekstremt upopulært i Premier League. Har tjent.

Nei, jeg kaller ikke for endringer som er i samsvar med sin radikale natur. Men variasjonen i spillet, selvsagt, er nødvendig. Fra den kolossale 10-punktsfordelen av laget er det nesten ingenting igjen: Et annet par misfires, og “Tottenham” vil være uakseptabelt tett. Lignende fordeler har ennå ikke blitt spilt, men kampen endte med tvil om Chelsea vil være så bekymringsfull at det vil gå vei til mesterskapet.

Problemet er at gjestene ikke tilbyr noe som svar på Jose Mourinhos taktiske handlinger. Vyalenkoe endring i form av en endring i steder wingbacks er ikke vurdert. Fra Conte utstrålede ikke den vanlige impulsen, følte ikke trenerenes nærvær i det tekniske området. Men faktisk kunne han sannsynligvis fjerne fra spillet, ærlig mislykket kamp av Diego Kostu, for å frigjøre Misha Batshuyi. Den belgiske passer ikke helt til finessene i dagens Chelsea-ordningen, men jeg tror han ville vært tydelig mer nyttig enn hans kollega på plass.

I tillegg kom fremkomsten av Nathan Ake: mannen lærte virkelig å spille under høyt trykk i “Bournemouth”, så det ville være svært nyttig for londonere i både første og andre halvdel. Som et resultat fikk fansen av “Chelsea” bare produksjonen fra Fabregas (lesbar) og Willian (lesbar).