FA Cup: Crystal Palace Scott Dann passer til Watford på Wembley

Pardew, en industriell utøver i Steve Coppells side, scoret det vinnende målet som Palace memorably slo Liverpool 4-3 etter ekstra tid på samme stadion av konkurransen i 1990, men han fornyer ikke muligheten til å nekte noen medlemmer av hans tropp er sjansen til å skrive navnene sine i klubbens historiebøker. Han sa: “Det er en fryktelig jobb som en leder for å fortelle folk at de ikke kan spille semifinalen i FA Cup. Jeg gleder meg ikke til det. Men stort sett er alle spillerne mine klare, så vi er klare.Alan Pardew-stadier Crystal Palace møtes og innrømmer feil. Les mer

“De forstår alle betydningen av dette spillet for klubben.Vi har fortsatt muligheten til å gjøre dette til en super sesong, og dette er deres semifinale: en sjanse for at de skal bli en helt, som jeg var [vurdert] for alle årene siden. ”

Palace vil være lettet over å ha Dann tilgjengelig etter at midtkampen skadet en fot i uavgjort på Arsenal sist søndag og savnet midtveis nederlaget i Manchester United. Yannick Bolasie, Joe Ledley, Wayne Hennessey og Joel Ward var også fraværende på Old Trafford, men har sluttet seg til Dann i å bli erklært.

Pardew bekreftet også James McArthur, Skotlands midtbanespiller som kom av benken på Old Trafford Etter to måneder ut med ankelbåndskader, hadde han gitt en stor sjanse til å spille noe.

“Jeg føler meg veldig bra med ham,” sa lederen. “Han har trent veldig bra.Ingen annen spiller på denne klubben ville ha kommet tilbake fra den skaden i denne tiden, så han fikk en virkelig god sjanse til å være på benken på søndag. Han vil ikke starte. “Til tross for denne positive nyheten, uttalte Pardew sin frustrasjon om å måtte takle en så rask vending fra onsdag for hva som er et viktig spill for klubben.

“FA må se på dette, fordi vi alle måtte spille den kvelden på grunn av den europeiske regelen som vi ikke kan spille på europeiske netter,” sa han. “Vi klemmer spill i; løp vi har hatt, dette er vårt fjerde spill på 12 dager.Det er en tøff løp når du har en semifinale, det største spillet i denne klubbens historie en stund siden avsluttende finalen. ”

Det er det samme problemet for begge sider, og Pardew forble sikker på at hans lag kan tjene bare et andre FA Cup-endelige utseende for Palace. Han sa: “Vi er godt matchede lag, like lag. Jeg tror at når vi er i full flyt, har vi kanten på dem, og det er det vi må forsøke å oppnå.

“Men de to fremre [Troy Deeney og Odion Ighalo] kan Gjør slik skade som de kan gjøre for eventuelle mangler de har defensivt. Det kommer til å være et tett spill. “