Fed Cup finalen starter mot Kvitova Petkovicové. Plíšková vil ikke spille

På søndag, første Safarova ber Petkovicovou, deretter konkurrere i en duell de Kvitova og Kerberos. Men det er ikke utelukket at vinneren vil bli avgjort før den endelige dobles. I det, bør Board fornyet noen Hlavackova, Hradecka mot det tyske paret Julia Görgesová, Sabine Lisická, som likevel tok forrang over deblistkou Anna-Lena Grönefeld.

Den tsjekkiske kaptein Petr Pála og den tyske sjefen Barbara Rittner kan nominasjon til søndagens single og double hvis ønskelig.

“jeg forventer at det vil være blod, men jeg tror at til slutt, vil vi gleder oss,” sier Pala. “Jeg tror jeg kan bestemme og hjerte, som har et stort team, som vi har sett i spill før.Jenter tror at det la alt “

Petra Kvitová har nummer to tyske Andrea Petkovic negativ balanse. 3: 4, sist men konkurrerte tre år siden. Tidligere verdens nummer ni grep på slutten av sesongen i god form, i forrige uke vant en ganske hektisk turnering mester.

“Det blir ikke lett, men fast underlag det kan ikke tilfredsstille henne. Jeg må tjene godt og spille min aggressive spill, “planlegger å doble Wimbledon-mester.

Det Lucie Šafářová er den tiende spilleren i verden Angelique Kerber kjempet bare én gang. For to år siden på en hard overflate i Paris tysk vunnet 6: 2, 7: 6 (7: 3).

“Jeg liker mye bruk på venstre hånd, har en bedre backhand er veldig praktisk.Men ikke liker henne spille noen svært raskt, “sa soupeřce Safarova, heltinnen i innenlandsk finalen i 2012 mot Serbia.

Teamet rundt verden firere Kvitova angripe tredje triumf i fire år, mens tyskerne ivrige til å slutte venter på trofeet, som har pågått i 22 år.

Tsjekkia hhv. Tsjekkoslovakia og Tyskland (BRD) konkurrerte sju ganger, blant annet finalen i 1983, tapte bare en kamp – i semifinalen i år 1987. Fire år siden i Brno og to tsjekkere i Stuttgart matche åpningsrunden håndtaket

“Det er femti. femti”, sa den tyske lederen riket. “Men vi ønsker at sølv trofeet å bringe hjem.Det vil være gal hvis du virkelig lykkes, ville det være høydepunktet i min karriere, “sa verdens topp ti.

Tsjekkia fotballaget, om Fed Cup eller Davis Cup, men i Praha O 2 arena…fortsatt ubeseiret tsjekkerne igjen kan stole på støtte fra publikum i utsolgte arenaen. “Presset vi er vant. Det er ventet fra oss en seier som vi ønsker mye. Vi vil gjøre alt for å lykkes, vi kan, “sa hun Kvitova.