Fotballoverføring rykter: Zlatan Ibrahimovic til Chelsea?

Vil du ha en screeching, toe-curling, contrived link? Velstropp. På 1970-tallet var Chelsea ofte knyttet til high fashion, King’s Road og alt det, men (vent på det) nå virker det som Manchester United er de som setter trenderne (vi advarte deg), med Bayern München skulle nok ta ledelsen og bli med på jakt etter en spiller. Den aktuelle spilleren er Sadio Mané, scorer av tre hele mål denne sesongen, som, mens en god spiller, tilsynelatende også har en absolutt cracking agent. Oh, og Chelsea er også interessert. På refleksjon ville det vært en bedre link.Ah vel. Mané er ikke den eneste spilleren United har øye på – de er også sagt å holde sine beige på West Hams Reece Oxford, hvem som imponerte så mange i West Ham er vinner over Arsenal i begynnelsen av sesongen, men som, kanskje fornuftig, ikke har blitt sett mye siden. Og hvis de skulle signere både Mané og Oxford, kunne disse spillerne gjøre sine respektive ting til en ny manager på et tidspunkt, med United sa å sette føttene til Carlo Ancelotti og Max Allegri, selv om sistnevnte regner med at han er helt glad hvor han er.

Alt dette er veien i fremtiden, problemer for en annen dag, men Arsenal har et ganske viktigere problem å overvinne.Spesielt at alle sine midtbanespillere fortsetter å falle over, med Santi Cazorla sammen med Francis Coquelin og halvparten av sine andre spillere i crocked potten. Derfor er derfor Arsène Wenger muligens nødt til å nå de korte armene i de lange lommene og kjøpe noen i januar, og at noen kan være William Carvalho, Sporting midtbanespiller og en mann som er koblet til Gunners for en del tid, men en som de kanskje måtte komme ut av nødvendighet. De sies også å ta en god, hard, lang titt på Rúben Neves, også midtbanespiller og også spille i Portugal, men denne gangen for Porto, med Wenger etter å ha sendt sin gamle kompis Luís Boa Morte for å gi mannen din en gang over.Det er fint.Tottenhams Mauricio Pochettino-mål angriper segnings i januar Les mer

Tvers over byen kan Tottenham bli opptatt i januar også, da de kan bli satt til å ta en ny sving når de rekrutterer Saido Berahino, antagelig så glad for hvordan deres første forsøk på å kjøpe angriperen fra West Brom gikk. Tips, gutter: Ikke slå £ 20 på bordet, stirre Jeremy Peace i øyet og si “Endelig tilbud, ta det eller la det være”, vent så til siste øyeblikk å komme inn igjen med 21 £. Bare litt vennlig forhandlingsråd for deg der. Spurs ser også på å pakke opp sine eksisterende spillere og legger en stor bue på dem, med kontraktsforhandlinger satt til å begynne med Nacer Chadli, Mousa Dembélé og Jan Vertonghen.Med tanke på nye kontrakter, ønsker Borussia Dortmund å gi Sven Bender en ny avtale, etter å ha vært død og forsvarlig for dem så langt denne sesongen.

“Det er fotball slik at du aldri vet det,” sa Steve McClaren i denne uken om mulighetene for å holde jobben sin i Newcastle.Vel, tilsynelatende kjenner noen mennesker, med rapporter som tyder på – eller, ganske rett og slett med å si at han har to spill for å redde jobben sin, og at hvis de får sko fra Liverpool i helgen og / eller Tottenham neste, så vil han være rolig gitt sin avgangspakke av en av de gigantiske Sports Direct-krusene og sendt på vei.

En rask linje fra Italia, der Jürgen Klopp angivelig blir kreativ om hele Mario Balotelli-situasjonen, og vil be om keeper Diego López i en bytte, til tross for at Kloppo hevdet at han var helt fornøyd med sine målvakter , takk så mye.

Endelig – og du vil like dette – Harry Redknapp er tilsynelatende nær å godta en £ 10m-avtale for å bli involvert med Al Jazira i De forente arabiske emirater.Blodige utlendinger kommer inn på en klubb med hvem de ikke har historie, eh?