Gymnastic legenden sendt til den tsjekkiske representasjonen av amerikansk sønn

A drøm om sin OL drøm.

Familien bor i Florida, hvor Říčná dro tidlig på nittitallet til coaching internship. Det visste trener for danske opprinnelse Lorin Jessen gymnastikk og i 1996 hadde de David. I Brno, hvor hun Říčná skyldes fødsels noen uker opp igjen.

“Det kunne ha vært bedre, men jeg er glad jeg kunne representere Tsjekkia,” sa han før tirsdagens avreise utenlands David Jessen mot en fullført mesterskapet. I Montpellier, i sin debut i konkurransen i den voksne kastet rundt 33.i stedet, den tsjekkiske kvartetten var den beste og den synlige resultatet det har utarbeidet en rapport om de parallelle barer bortskjemt.

Banen til den unge amerikaneren kunne representere den tsjekkiske republikk, var ikke lett. “Først på slutten av februar, fikk vi godkjenning fra den internasjonale Gymnastikk Federation,” bekreftet lederen for den tsjekkiske gymnastikk Roman Slavik

Retur til Brno

David Jessen vender tilbake til Brno, sin mor og fødested. To ganger, noen ganger enda tre ganger i året, lever hun alltid hos morens foreldre.Mens i Sunrise, forbereder Florida ham Hvite trener Vasily Vinogradov, når du besøker Brno trener under ledelse av Peter Hedbávného -. Sokol Brno I. trener, tidligere Zbrojovka

“David arbeid i tsjekkiske laget vi jobbet med hadde en god tre år utgitt til nå, “nikker Hedbávný, tidligere gymnasfølges Hana elva.

” i Amerika, selv om han var i junior tips bør lokalt bred base av mindre sjanse. I vår situasjon er det åpenbart at det vil representere en stor ressurs. Dette har også blitt bekreftet i Frankrike nå.Med David av et team av tsjekkiske menn igjen kunne være konkurransedyktige, “sa han.

En talentfull turner ikke benekte at dets andre idretter tidsplaner er knyttet til Tsjekkia.

” I tre uker skal jeg være tilbake. Den Sokol Brno jeg har lovet dem hjelpe til på Extra League, deretter det nasjonale mesterskapet i Brno i juni avvente representasjon av European Games i Baku, “skissert veldig god tsjekkisk unggutten som i Sunrise fullført videregående skole og hadde fått ham til å studere medisin ved prestisjetunge Stanford University

 tidig turner

tingen har en fangst, men siden gutten har til hensikt å søke OL i Rio av Janeiro. “Derfor var jeg enig på universitetet at jeg bare ville gå etter OL.Jeg vet vel at mamma i beste form på grunn av politikken mistet spillet i Los Angeles 1984, hvor hun utvilsomt ville kjempe for en medalje og løp i Seoul 1988, da hun allerede sliter med en smertefull skulder. OLene er også min drøm, “innrømmer han.

Det har allerede blitt foreslått at ekspertene lover mye av sin prestasjon. “Hun er framtidsgymnast. Ikke glem at han bare er atten, men han er allerede på nivå med Martin Konečný, “minner formannen for den tsjekkiske gymnastikkforbundet Roman Slavík, som nevner den nåværende tsjekkiske figuren.

Den endelige, som nå står overfor konsekvensene av sårene, vil være trettifem, og en kompetent medarbeider og en konkurrent vokste opp bak seg.