Hertl ler igjen. Selv om han la hånden på stangen og ikke gjenkjente sitt mål

Andre sesong, tung sesong og tålmodighetstest. Det er ikke lett for Hertl denne sesongen, og det viser seg å være en lang rekke kamper uten effektivitet. I de siste tretten måtte han bare samle tre assister, det siste målet han gjorde i begynnelsen av februar.

Den ex-elskerinne gir ikke opp og fansen er bra. I San Jose holder han en beskyttende hånd over ham og holder ham. Ikke rart, fordi ishockey leik må vite hvordan han prøver å is, hvordan han kolliderer, hvordan han skater hele tiden, tilbud, poster og kamper. På mandag gikk han til en kamp med Chris Kunitz i Pittsburgh.

Men hva er viktigst av alt, er produktivitet. Og ikke å komme.

Alt er relevant fra første halvdel av hjemmekampen for Nashville.Hertl skyttet seg foran porten, hvor han fikk et pass fra baksiden av mantinelen. Selv om motstanderen angrep ham fra ryggen, kunne han slå pucken og presse den inn i nettet. “Dessverre kjente jeg ham ikke igjen. Men nå gjør jeg det ikke lenger fordi jeg scoret målet på samme måte og etter lang tid, “sa Hertl etter kampen. Ja, Hertl tok seg til slutten av den andre perioden i kraftspillet. “Det var lett, jeg satte pucken inn i det tomme målet,” sa et medlem av den andre oppstartformasjonen som tok målet etter mer enn to måneder.

Dette er veldig lenge, men det er fordi Den første med Thorton og Pavelskim er veldig produktiv og har mye plass.Denne gangen, derimot, ga trener McLellan Hertlová dannelsen av en sjanse, og det betalte seg. “Det er en belønning for dem,” sa treneren.

Hertlová skudd ble til slutt seirende, Tsjekkia unggutten tillegg på slutten av assistert på en forsikring klubber inn i et tomt bur. Oversjøiske journalister erklærte ham den andre stjernen i spillet for god ytelse. . Prioritet ble gitt til keeper Antti Niemi vinnere som han fanget 35 skudd og løse en rekke blanding

Hertl er allerede engelskmann. Og kanskje prognose

“Det var hans spill, og alle takket ham for hans seier”, og roste ham Hertl, som smelter fra samarbeidet med Chris Tiernym og Tommmy Wingelsem i tredje linje. “Troddin oss hva vi gjør i lang tid, og jeg føler meg veldig bra.Vi er glade for at nå trenger vi hvert eneste punkt, og vi må fortsette med det. “Hertl har allerede snakket ord på engelsk så fort som på tsjekkisk. Nå håper han bare å øve språket for en liten stund: San Jose kommer til å spille spillet og vil kjempe for drømmen Stanley Cup. Klubben er for tiden på tiende rally av Western Conference, men i den åttende Los Angeles og Seventh Calgary taper bare tre poeng. I tillegg er teamet ri en seiersrekke: mestret fire av de fem siste kampene

“Hvert år vi er i den øverste delen, og i sluttspillet snart komme ut.. Så dette vil være motsatt i år: Vi kjemper for siste øyeblikk, og vi skal gå til Stanley Cup, sa Hertl på høsten.Snart vil han vise seg hvordan han var en profet.