I Frankrike ble Obama spredt

I Frankrike ble Obama spredt, avslørt, gikk til Bundesliga og ble en av de mest hammerte senterforlengerne av verden. “Milan” drømmer om en slik spiller.

Thiago Silva

I “Milan”: 119 kamper, 6 mål

Unnfanget “djevler”. Fem spillere, salget av som angret “Milan” Foto: independent.co.uk, mirror.co.uk, talksport.com

Noen anser ham som den beste sentrale forsvarer i verden. Og ikke uten grunn. Raskt, intelligent, rolig, han var en verdig etterfølger til gode forgjengere. Men alle de gode endene, og i dette tilfellet pengene var gode. Milan solgte Thiago til PSG. Den brasilianske var så kult at Ibra selv var bare en mite-add-on til sin overføring.

Zlatan Ibrahimovic

I “Milan”: 85 kamper, 56 mål

Unnfanget “djevler”. Fem spillere, salget av som angret “Milan” Foto: independent.co.uk, mirror.co.uk, talksport.com

Uansett hvor bratt Ibrahimovic var, skjedde den samme historien med ham. Han ble sammenlignet med van Basten, og en gjeng med Cassano fryktet selv i Europa. Zlatan kayfoval, igjen kastet inn i atmosfæren av tilbedelse. “Milan” tok Scudetto, neste år tok nesten det andre – hadde ikke fire poeng. Om sommeren begynte Berlusconi å ha problemer, Zlatan flyttet til Paris og … resten vet du.

5 personer som blåser opp kampen “Spartacus” – “Zenith”
Disse menneskene kan bli headliners av det etterlengtede spillet. Noen av dem vil du huske lenge.

Quincy Promes

Ze Luis er ikke scoret i løpet av våren, spillet c «Ufa” (1: 3) skadet hamstring, og hvis afrikansk fortsatt komme ut på feltet, er spørsmålet om trenings- og implementeringsaspekter ikke noe sted i søndagens kamp.

En lignende skade og Luiz Adriano, som gjorde marsmøtet med “Krasnodar” (2: 2). Sjansen til å spille mot “Zenith” fra brasiliansk er mindre enn forspissen fra Kapp Verde.

I oktober straffet Melgarejo i Jekaterinburg “Ural” (0: 1). Også Lorenzo scoret i Ufa i forrige uke, men bare dette målet løste ikke noe. I store kamper er navnet på den paraguayanske sjelden sett.