I Milanello ble Andrea registrert

I Milanello ble Andrea registrert. Han ble ventet 10 år med trofeer og herlighet. På slutten av denne banen, skjedde et traumer, Pirlo spilte ikke i fire måneder, og da han kom tilbake, fant han seg på en benk. “Milan” var på vei, Allegri regner ikke lenger med en veteran. Andrea ble umiddelbart pensjonist; Kontrakten hans ble ikke fornyet.

Skrevet av etter alder, kalte Pirlo Bacconi. Kalchens grå kardinal skrev i detalj hva registret gjør på feltet er feil. Pirlo lyttet, forbannet, tok videofilene og dro til Juventus. Et par måneder før Andrea avdekke hemmeligheten av Juninho Pernambucano og heretter kalt seg Pirlino.

I Torino ventet veteranen på fire års storhet. En flott generasjon har forlatt, og Pirlo – tidligere bare en av – ble den eneste. Mens “Milano” hengte seg ut i de midtre bønder, samlet det siste genialet av calcho scudetto. Til slutt, han igjen spilte i finalen i Champions League og oppfylt en livslang drøm – satt en rekord for Serie A i mål fra straffemerket.

Pierre-Emerick Obamaimeang

I “Milano”: et og et halvt år på akademiet

Unnfanget “djevler”. Fem spillere, salget av som angret “Milan” Foto: independent.co.uk, mirror.co.uk, talksport.com

Galliani vil huske 2011 i lang tid. Sannsynligvis var det året ikke uten formørkelse. På sommeren av “Rossoneri” ble Pirlo lett utgitt, og om vinteren var baren “ikke egnet” på Obamas fil. Tenåring Pierre-Emerick shone i Frankrike og Spania, speidere “Milan” for å lokke ham inn i sitt akademi så tidlig som 17 år – og Pierre-Emerick Aubameyang har vært en av de fineste.

I disse dager i Milano spilte verdens beste fremover, og det nærmeste fallet virket usannsynlig. I flere år hengte de unge Gabonerne hengende utleie, og håpet på Inzaghis overhengende aldring. “Rossoneri” satse på Patos barnevann, og overføringen av Ibrahimovic sendte ham til neste leieavtale. Fra henne hadde Gabonerne ikke returnert: “Saint-Etienne” kjøpte det for et par millioner.