Irland klar til å vente på sjanse for Shane Long for avspilling med Bosnia

Martin O’Neills menn går inn i hjemmelaget av deres playoff mot Bosnia-Hercegovina i en sterk posisjon takket være fredagens 1-1 draw i bortbenet. Long ville elsket å hjelpe til med å gi det målet mer mening, og O’Neill er like opptatt av å utplassere Southampton-angriperen, til tross for kneskade som har holdt ham ute av action for den siste måneden.

“Alle hans meldinger til meg hele tiden har vært “ikke utelukke meg i dette øyeblikk” og jeg ville ikke gjøre det og jeg venter til det siste mulige øyeblikk fordi han har kommet opp med noen store ting for oss, “sa O’Neill . Spurt hva det siste mulige øyeblikk betyr, sa O’Neill: “Jeg vil si om et og et halvt minutt å sparke. Du må sette inn en gruppe på et tidspunkt, men jeg vil virkelig se.Ærlig talt ønsker jeg ikke å presse det fordi han ikke har spilt noen fotball siden skaden. På dette stadiet kan du gamble med bestemte mennesker og selvfølgelig måtte vi med Stephen Ward som ikke har spilt noen riktig fotball for Burnley i det hele tatt [men ble valgt mot Tyskland og Bosnia-Hercegovina]. Vi ser, vi kommer til å se. “Shane Long holder i live Republikken Irland håper å vinne over Tyskland Les mer

Langs usannsynlige retur vil være et stort pluss for Irland og gi O’Neill sin side en mye kraftigere angrep enn i første etappe, med Jonathan Walters, som savnet turen til Zenica på grunn av suspensjon, tilgjengelig igjen.Hvis Long ikke klarer det, kan sjefen fortsette med Daryl Murphy, som ennå ikke har scoret i 18 opptredener for sitt land.

Et annet alternativ ville være Robbie Keane som ved 35 ikke lenger har mobilitet å bryte internasjonal forsvar regelmessig. Hans rolle for sitt land har nødvendigvis avtatt, men ifølge O’Neill er veteranen absolutt ikke overflødig ennå. “Det er en mulighet,” sa O’Neill om muligheten for å starte Los Angeles Galaxy-anfalleren. “Jeg ville ikke herske noen ut i det hele tatt, absolutt ikke. Robbie Keane er vår ledende målskytt og det er grunnen til at han er. “Men han la til:” Jeg kan ikke slå klokken tilbake.En 27-årig Robbie Keane ville være i siden, hjemme eller hjemme. “Robbie Bradys mål i Zenica betyr at Irland, uavhengig av hvordan de vinner, vil Irland vinne slips hvis deres forsvarere stenger ut Bosnia-Hercegovina. Deres forsvar kunne styrkes ved retur av John O’Shea, en annen som savnet det første benet gjennom suspensjon.Inntil da var Sunderland-forsvareren den eneste spilleren som spilte i hver kamp i kampanjen, og det er sannsynlig at han vil bli gjenopprettet til forsvarsenteret, selv om Ciaran Clark spilte tapper sammen med Richard Keogh i første etappe.

p> O’Neill sa at han var glad for å ha slike muligheter og påpekte at utelatelse av Clark representerer en uheldig repetisjon av historien. “Han var helt enestående,” sa han. “Jeg minnet ham om at det var en liten bit som hans debut som jeg ga ham vei tilbake år siden [i 2009] for Aston Villa mot Fulham, og han oppførte seg utrolig bra da.Så mye at jeg forlot ham ut til neste kamp. “Selv om Irland kanskje ikke trenger å score for å fremme, sier O’Neill det ville være dårskap å sette ut for en uavgjort tegning mot motstandere som har farlige spillere, spesielt den tidligere Manchester City-angriperen Eden Dzeko, som scoret sitt åttende mål for kvalifiseringen i løpet av tre minutter fra Brady, som ga Irland ledelsen i første etappe.

“Budskapet for oss i dressingen rommet er at vi må forsøke å vinne spillet, sier O’Neill. “Vi vil ha den holdningen, det har vært vår holdning hjemme i hvert enkelt spill vi spiller, kanskje med unntak av vekk til verdensmesterene. [Irland trakk 1-1 i Tyskland i gruppetrinnene].

p> “Hvis du hadde sagt til meg at vi skulle få et resultat der ute, ville jeg nok ha tatt det før kampen.Men vår holdning har vært veldig, veldig positiv hjemme og Bosnia er i stand til å score, og det ville sette det tilbake i smeltedigelen. “