Ja, Klopp var igjen godt gjort, når uttrykt prinsipiell stilling til Coutinho

Ja, Klopp var igjen godt gjort, når uttrykt prinsipiell stilling til Coutinho, som ønsker å få en arv “Leopard”. “Barcelona kan ikke kaste bort energi ved kjøp av Coutinho. Vil du komme til samtalene? Jeg trenger ikke det, sier Jurgen. Som om noen trodde de måtte. Hvis Coutinho borte nå fra “Liverpool”, selv ved stor sum penger, vil laget tape de aller beste spillerne med tanke på å kaste hundre millioner på obskure karakterer, som gjorde “Spurs” etter salget av Bale.

Men frykt, selv til tross for Klopps forsikringer nordicbet bonus, er fortsatt der. “Barca” kom for ofte i sin historie og tok vekk fra andre hva hun ville, selv om hun nå ser litt utdød fra avreise til Neimar. Et hundre millioner. Et hundre og førti. Et hundre og seksti. Er du sikker, Jurgen?

Jurgen, stopp! Med “Liverpool” fortsatt ikke takFoto: Uavhengig, Berliner-Zeitung, Dette er Anfield, mål

I tillegg til alle, “Liverpool” for “et par måneder” mistet Adam Lallana, spilte den siste sesongen en viktig rolle. Ja, Salah ble kjøpt, men Lallanas skade gir Clopp fire, faktisk spillere i fire posisjoner i angrepet. Og en av dem later til å være “Barcelona” – en svært usikker posisjon. Hva er enda mer rystet, blant disse fire er det ikke en eneste sentralspiller, og to – Manet og Salah – spiller i samme posisjon. Generelt, Klopp, selvfølgelig, en flott improvisator og kan gjøre angrepet fire brenne som Beatles på en konsert og uten en spisser. Men det ser ikke ensom team, som i forkant – Firmino, kalt inn spørsmålet største stjerne Coutinho, en Manet og Salah – raskt, spektakulære, bratt, men bare på en stilling med hverandre, nordicbet casino noe som nødvendigvis innebærer den ledige plassen?

Salah – det er fart, åpning i frizoner, overføring under angrepspartnere. Ideell for motangrep. Ikke en fortid, i det minste hvis du ser på det i forbindelse med resten av Liverpool-ammunisjonen. På Sturridge eller Danny Inga (husk dette?) Klopp, hvis han kan telle, så bare forestille antall munner i klubbens kantine. Det er synd, fordi Sturridge er en smart angriper, bare den som trenger Liverpool. Når det ikke behandles for 80 prosent av sesongen.

Ok, nok om angrepet, kanskje her, Klopp kan virkelig slappe av disse reklamene for å kjempe i straffesparken og bombe porten. Her er en frisk fra en annen stilling: “Se deg rundt og nev de fem forsvarerne som ville gjøre oss sterkere. Hvis du lykkes, får du en premie. Dette er vanskelig å gjøre. Vi har fire. Jeg tror ikke vi trenger mer. ” Dejan Lovren. Joe Gomez. Ragnar Clavan. Joel Matip. Dette er hovedstøtten til det sentrale forsvarsteamet Klopp, bedre enn det, i lys av lysebrune smiler, ikke funnet i hele verden. Med sin virkelig beste sentrale forsvarer i Sako Jurgens person, forresten, falt ut og fortsetter å ignorere faktumet av hans eksistens.

Dette er ikke lenger gitt til Jose Mourinho, nordicbet bonuskode men til Arsene Wenger, som sitter i et brennende hus i stil av et tegn fra memes og sier at alt er i orden. “Liverpool” spiller forresten i Champions League denne sesongen. Ragnar Klavan mot “Real”. Dejan Lovren mot “Bayern”. Store overskrifter for filmer, i livet vil det vise seg en eller annen måte ikke veldig.