Jagr gikk til kirken og skinnet på isen. Som for 20 år siden, det culil

Den offisielle nettsiden til NHL skrev: “Fyren blir aldri gammel.” Og ja, Jagr i 43 år begynner igjen får kaliber. Selv om han ikke satse mål som hotcakes (for Florida scoret i 14 kamper bare fire) på isen er fortsatt gyldig spiller.

Hold pucken, rolig situasjon dyktig lastet, nezmatkuje og kan tenke på uvanlige løsninger. I stedet rapporten er absolutt ikke fordi hans navn Jagr. Han er den virkelige hjernen til laget. “Han var vår beste spiller,” sa han om ham etter kampen i Ottawa trener Gerard Gallant

Jagr i den kanadiske hovedstaden ordnet seier. 4: 2 med to mål, den andre var også en forskjell. Denne seieren var desto mer verdifullt på grunn av ham at Florida fortsatt holder spillet for å gå videre til sluttspillet.På tiende plass akkurat nå mister til Ottawa bare ni poeng.

Florida Jagr kjøpte hun som dro videre til finalespillet. Den berømte kladen native prøver å oppfylle sin oppgave og vokser med sine lagkamerater. Særlig de i angrep, for Jonathan Huberdeauovi Aleksandr Barkov og totalt 40 år, tre mindre enn Jagr, som kan passere mye.

Det er en levende legende som er nær en annen milepæl. Den historiske scoring NHL ville Jagr snart kunne flytte til fjerde plass: på en tidligere kamerat Ron Francis han bommet bare to poeng

Dette kan overvinne selv denne sesongen, som Adam Oates mellom opptaker – til. han mangler bare tre hjelpemidler.Imidlertid må han vente på et skudd i stigen siden den fjerde Marcel Dionne har 11 mål mer. Men han kunne være foran ham i neste sesong, da han kommer til å fortsette med NHL for 99 prosent, og Florida er veldig interessert.

Før jeg gikk i kirken, ser du. Jeg har scoret det siste målet jeg har gjort i mer enn tjue år. Jeg ble overrasket av målvakten, men meg selv. “Jagr kom fra venstre på porten og signaliserte et skudd med en golf. En uventet løsning på situasjonen Anderson var “å spise”. Veteranen trakk ham til side, snappet målet, og i motsatt stolpe snappet pucken på hodet. “Det fungerer fortsatt, jeg trodde ikke jeg kunne gjøre det ennå,” lo Jagr.