Klaud fra World Games-bronse i den thailandske boksing, klarte ikke golffballspillerne

čtyřiadvacetiletý Klauda vunnet over Stybenem 29:28. “Det er definitivt den største karriere suksess. Jeg har en medalje fra de ikke-OL, er det i dag den mest “, sier Klauda, ​​som ble den siste Europamester IFMA år og runner-up verden.

Tsjekkerne vant World Games, to gull, en sølv og fire bronsemedaljer. Gold har også kickboxerka Sandra kamuflasje, men i prøvegren for å offisielt liste medaljen teller.

Innebandy spillere med en overraskelse mot de regjerende verdensmestre finnene tok ikke vare.Etter tap i gruppen 2: 4 igjen sviktet Coach Petri Kettunen med sine innover for å overliste favoriserte lands

Etter en målløs første periode, i hvilken grep Bauer straff Krister Savonena, viste finnene i spissen i det 21. minutt. hans andre power-play i kampen. Straff, Luke Veltšmída en ulovlig avstand mottok Janne Lamminen.

Det endelige trykk tsjekkere strøm spille keeper Pyry Luukkonen forsvares rent ark og et halvt minutt før slutt forseglet resultatet inn i det åpne målet Miko Kailiala.

< p> Kettunen beklaget at han ikke hadde klart å beseire landsmenn. “Kamper mot Finland for meg var spesiell. Det er en sterk motstander som Sverige eller Sveits.Det var flott å spille mot dem, men resultatene var ikke det vi trodde, “sa Kettunen. “Begge kamper med Finland var veldig like. I dag scoret de et mål i kraftspillet og deretter inn i den tomme porten. I forsvar vi gjorde det bra, men vi trenger også å score en seier. ”

Radim Cepek Šestačtyřicetiletý etterfølger til World Games gjorde sin debut på landslaget benk under april Euro Floorball Tour var bare på tribunen. “Jeg er stolt av gutter, jeg likte deres forestillinger, deres tilnærming og lagånd.Vi spilte fire gode kamper, men på det høyeste nivået behovet for å score mål for å ha en sjanse til å lykkes, “sa han.

Han mener at resultatene av teamet i det forberedende sykle på en hjemme-VM i 2018 vil bli bedre. “Gutta er klare, de vil gå opp hvert neste spill. Vårt spill vil flytte, vi er bare i begynnelsen av veien og ser frem til. Vi likte verdensspillene, det er en fin begivenhet, vi spilte fire høykvalitets spill. Forhåpentligvis er dette ikke siste gang det ble hockey innført, “sier Kettunen, som i 1997 på arrangementet representert Finland. Så i Lahti var floorball som en sport.