Lekkende tak og hjerne

Lekkende tak og hjerne. Wildness på kampen “Zenith” – “Spartacus”
Fotball unhealthy person: de mest triste øyeblikkene som fulgte det sentrale spillet i 4. runde.

Møtet i de viktigste lagene i landet viste seg å være uforglemmelig. Essensen av spillet er klart: Zenit ødela Spartak.

Resten leier seg ikke til noen menneskelig logikk. Hendelsene rundt kampen er verdige søte memes, bitter tårer og rettssaker. Noen hendelser har ingenting å gjøre med en sivilisert sportsbegivenhet – de er materialer for de dokumentariske sendingene av Animal Planet.

Hva ble registrert:

– Før kampen, brøt de offentlige konfliktene ut, og utallige fans av Zenit angrep Alexander Panov. Tidligere landslags spiss og den blå-hvit-blå klubb-ledelsen de doble vinner for byen på Neva russiske Cup sesongen 1998/1999, bor nå i Moskva, og et par år jage “Spartacus”, hva er stadig rapportert i media og sosiale nettverk.

Fans av Zenith dusjte en rød og hvit mann med mynter og sverger ord, helles øl, kalt Juda og en narkoman.

Forsiktig er videoen fylt med uanstendig språk.

– I arenaen av “Saint-Petersburg”, som vil bli avholdt neste sommers VM 2018 kamper, alt er veldig dårlig: bygging kostnad på mer enn 40 milliarder rubler vil ikke beskytte folk mot vær sjarm.

Det legendariske taket er stengt når gaten er prippen, og er åpen når Peter dekker nedspillet med hagl. Besøkende gjemmer seg under paraplyer selv på stadion.

Det var ikke bare et tak, men også hjernen til fotballkarakterer rundt. Distinguished fans av “Spartacus” – en fremmed inne på stadion iscenesatt noe vilt: primitiv underholdning med ild fat og annet tilgjengelig utstyr. Øyevokner skriver at i retning av kvinnen med barnet bordet fløy, flasken slo gutten i hodet.

Det var bare OMON som kunne avkjøle oppfinnsomme og lidenskapelige gjester. Men se på denne galskapen.