Litvínov-fans og hockeyspillere følger Hlinkas credo i play-off

For henne får hennes fans og spillere, og har blitt det sentrale tema for Extraliga sluttspillet, der hopper Verva dagens hjemmekamp med Pardubice.

“Guys fra áčka han henger i kabinen med By leire bilde, slagord er tegnet i samme grafikk som vi har. Men det ble skapt uavhengig “, sier Fan Club for Olje Gobblers på Tour styreformann Jan Ptáček.

Selv når kjelen i januar minnet ikke leve til å se sin 65-årsdag legendariske trener OL-vinnere fra Nagano, Hlinkovo ​​trosbekjennelse skrevet på banneret.

“vi ikke øve helst coloring bok, så vi kom til denne påminnelse om vår største geni. Selv om vi senere lært at dette famously sa at han ikke sang regelmessig, men hans mor.Han måtte bare bruke den en gang, sa Ptacek alias Ptakulin. “En av våre medlemmer Hertugdømmet brainstorming sa at vi skulle ta som den viktigste motto for årets knockout fight. Dette slagordet er så presis at vi bør få til der vi alle ønsker. “Olje Gobblers ham som skriver ut på t-skjorter eller klistremerker.

svarte og gule støttespillere til å mobilisere, flagg bærere reservert plass i midten av kjelen kun for aktive fans og oppfordret det, om det virkelig rozpumpují.

“vi forberedt bannere, jeg vil ikke si grasiøst chorea. Alle er på vei til det vi alle vil ha, “sier Birds Gold Hockey Grail. “Klubben gir bort klaffen, vi har et morsomt sted å bruke den.Vi vil ikke glemme bursdagsfeiringen denne uken, Rose and the Grass; Kapteinen feirer på lørdag, dagen for den andre kampen, “sa Birdman Ručinskys angripere med Travnicek.

Pet Shoppers har kjøpt sine favoritt oppblåsbare ballonger. “Og vi vil gå ut med noe vi ikke har brukt i Litvinov ennå.” Kjelen vil slå i trommen, som nylig ble viet til fansen av Trávníček. “Han er ansiktet av motemerket Litvinoff, folk i dette selskapet har et band. Og da de fjernet en tromme som var nesten som en ny, la han Grey holde det pent og ga det til oss, “takk Bird. “Båndet mellom fansen og laget er veldig stramt, vi hjelper hverandre.Når vi har gjort Oscar®, mer enn 40 personer kom for å heie Pavel Francouz, vår nummer én keeper. “

Bird som sjef ROPAK før sluttspillet i en runde, gå av telefonen mot øret. “Massasje” I første kvartfinale selv Ozel funksjon hallo. “Jeg ønsker å være i kjelen.” Hans tips? 4: 1 i serien for Litvínov

.