Locatelli er bare 19, og han endret løpet av Milan derby

Locatelli er bare 19, og han endret løpet av Milan derby i et dusin minutter. Han ville ha stabilitet – både i spillet og pågår. Han vil få Italia til å glemme Albertini.

Montella gjorde et nytt notat for fremtidige biografer. Og Pioli synes det er på tide å samle ting. Jeg sa at det er en midlertidig tiltak. Motivatorer er gode på korte avstander. Etter å ha spurt, forventes “Inter” å bli levert innen utgangen av sesongen. Pioli gjorde det han ble kalt for – han rystet laget. Men momentumet er allerede i ferd med å dø ut. Vi trenger en taktiker.

Energi Qi. Hvordan “Inter” demontert “Milan” Foto: tuttosport.com

Men impulsen var på “Milano”. Kineserne tror at energien – Qi – kan transformeres, konverteres til sin egen fordel. Vil og talent. Talenten ble gitt av Montella og Locatelli; vil-send-off av Berlusconi. “Milan” vant alle rebounds, hopper, selv vinkelen ble født ut av ingenting.

Tre sekunder før målet spurte D’Ambrosio dommeren om å stoppe kampen. Han følte alt. I slike kamper må det være en tragedie. For mye var i denne derbyen.

Silvio-epoken fortjente en lys blomstring. Slik som et mål i det 97. minutt av det store derbyet. La ham sette en signatur – i de dokumentene som ble signert i forgårs.

Ikke hver dag for å se bort fra en mann som forandret fotball.

Neimar diskvalifiseres igjen og vil savne El-Classico. Hvordan så?
Brasilianen tar tak i pakker, ikke bare med mål og assistenter, men også kort.

Hva skjedde?

I kampen i 31. runde av de spanske eksemplene mot “Malaga” gikk Neimar hardt inn i et rett forlenget ben i kaviaren til forsvareren Diego Llorente. Dommende svar tok ikke lang tid å vente – en rett rød (til tross for tilstedeværelsen av gul før). Å gå inn i podtribunnom-rombrasilianen sarkastisk klappet dommeren – som han fikk tre treff for diskvalifisering. Den nærmeste kuttet av katalansene mot “Real” vil gjøre uten Neimar, og absolutt fortjente.

Kanskje er brasilianen riktig?

Å spille et rett ben i motstanderen er et lovlig rødt kort. Her er noen påstander generelt overflødige. Og for øvrig ville Neimar fortsatt ha fått minst en diskvalifisering og ville ikke ha spilt mot Real Sociedad. Men dommeren applauderte alt. Disciplinærkommisjonen, som undersøkte Neimars oppførsel og tilstedeværelsen av hensikt i hans traumatiske feil, var grunn til å tolke det som forsettlig og usporting. Også Madrid var utelatt.

Skilsmannen handlet utelukkende innenfor reglene, det var rett og slett dumt å gjøre krav mot ham. Neymar, som tilsynelatende hadde hørt nok av dithyramberne i sin adresse at han allerede er “som Messi”, mente at dommernes holdning til ham burde være spesiell, derfor viste han absolutt barnslig forargelse.