“Manchester” forsøker fortsatt å ikke gå tilbake til den bankede banen

“Manchester” forsøker fortsatt å ikke gå tilbake til den bankede banen, og trampe en ny. De er som to planeter – gigantene, en av de som med ringer, selvfølgelig – stammer fra deres baner. Bybanskiftet lyktes “Real” og “Manchester” – ikke veldig mye. Teamet, hvis bilde ble bygget fra antall stjerner per kvadratmeter, ble til et lag hvor stjernene er alle – alle i sin virksomhet. Og laget, der det ble antatt at hun ikke trengte stjernene, fordi hun selv var en stjerne, kunne ikke stå i vekt uten en støttestruktur og kollapset. Det må nå gjenoppbygges, og ikke uten grunn ble fargingen og sliten Jose Mourinho i det siste året mer og mer som en superintendent som bekrefter tegningen bak tegningen.

Ekte forbindelser. Hva har “MU” og “Real” felles før Super Cup? Foto: Real, ESPN, Goal

I dag skal de leke med hverandre, og vi skal se om det er en ny bevegelse i de banebrytende planets banebane. Kanskje de kommer tilbake til det normale. Real vil bli lei av seier og føle overføringsjakken, Zidane vil brenne for å bli gjenfødt i et annet lag, og Manchester med Jose vil skrive en ny suksesshistorie. Og kanskje, noen vil fortsette å bevege seg oppover, feie grensene mellom galakser, mens andre fortsatt vil knytte skittet på sjette plass med tærne til støvlene til multimillion-stjerner.

“Real” og “Manchester” nå – dette er det samme som “Manchester” og “Real” for ti år siden. Bare omvendt.

Hvordan “Barcelona” å bruke 222 millioner euro
Instruksjoner for overlevelse uten Neimar.

“Barcelona” etter salget av Neimar mottok en overføring på 222 millioner euro fra PSG. For øyeblikket vil ingen lag i Europa ikke tør å bruke 200 millioner kroner. Noen har bare ikke muligheten, PSG og “Manchester City” vil ikke lenger scoff på regelen for Fair Play. Klubbens fremtid er i stor grad avhengig av Catalans nåværende overføringskampanje. Utviklingsvektoren er etablert i 5-7 år. Hvis du gjør en feil, kan du fortsatt lengre etter å ta opp med “Real”. Hvem trenger “Barcelona” for å bli den beste i verden?