McLaren eljutott Christmas készíteni autó F1 szezon

A McLaren elhagyták karácsonyi szünet annak érdekében, hogy azok autó készen áll a Formula One csoportban.

A brit csapat, aki tavaly kiállta a legrosszabb kampány az csillogó grand prix történelem volt, hogy módosítják ütemezés után szezonnyitó futamot Melbourne-ben terjesztette elő két weeks.McLaren jelentkezzen Jost Capito, férfi mögött Volkswagen WRC sikerrel, a vezérigazgató tovább

a hagyományos ausztrál előjáték volt tervezett 3 áprilisban, de az első rekordot 21-versenyszezon kerül sor március 20-án.

„összesen mintegy 110 ember vesz részt, és vigyázott a karácsonyi dolgozók egy versenyképes csomagot.Volt egy nagyon jó válasz, és az emberek úgy tűnt, hogy élvezik is – ez egy kicsit furcsa, nem rendelkezik minden alkalommal le, de volt egy jó szellem a helyén.


Mindenki tudta, hogy miért csinálnak, és bet365 online fogadási ez valóban elhagyta a fedélzetet.

„A legtöbb kellemesen, ez azt jelentette, hogy ha jöttünk vissza az új évben voltunk vissza menetrend – és úgy éreztük, a programot mindig megszüntették így. Ez egy hihetetlen erőfeszítést.”

McLaren megtöri fedél a 2016 autó – a MP4-31 – előestéjén az első téli teszt Barcelonában február 21-én.A múlt héten a Woking-alapú ruhát is kiderült, egy shake-up a saját irányítási struktúra Jost Capito, hogy csatlakozzon a versenycsapat Volkswagen.

McLaren gólt csak 27 pont tavaly megújult kapcsolat Honda nem teljesíteni sikereiket az 1980-as és a korai 1990-es évek, amely látta a brit konstruktőr nyerni négy egymást követő vezető és csapat bajnoki.

Jenson Button, aki ünnepelte 36. születésnapját kedden marad a csapat az ő 17. szezon Formula One. Ő ismét társ Fernando Alonso annak ellenére, hogy a csapat vezetője, Ron Dennis, azt állítva, a kétszeres bajnok volt, figyelembe véve a haladék.

bet365 sport fogadás online