Mennesket utvikler seg bokstavelig talt foran øynene våre

Mennesket utvikler seg bokstavelig talt foran øynene våre; i “Terek” Daler lite involvert i etableringen, ikke score, men mye av renhold, mens Mancini slank og blek fyr betrodd rolle de rike – og defensive funksjoner og støtte for angrepene. Hyppig posisjonsforskyvning. Copes fantastisk.

I andre halvdel ble det klart: Hvis “Spartacus” av noe mirakel ikke endres, er spillet ferdig. Ze Luis erstattet Popov og tjente en straff for personlig statistikk Promes. Nybegynner Pashalich gikk ut for å lukte krypet i Premier League. På denne tiden håpet gjestene ikke lenger på noe. På den 77. minutt brakte Artem Rebrov i sin egen port en grusom touchdown …

Ikke så mye stygt regn med store hagl dempet omdømmet til rødt og hvitt, som vertene lider arena, som denne kvelden var mye kraftigere enn status besøkende. Dette er ikke forfatterens inntrykk. Ubestridelig faktum. På resultattavlen – 5: 1.

Erokhin husket at han vet hvordan han skal spille fotball: han fikk ikke bare ballen, men også målet. Igjen, en fantastisk kamp ble holdt av Kokorin – budet på MVP i denne sesongen blir sterkere. Driussi på nivået, sviktet resten av argentinene også. Med et slikt utvalg av kadrer har Mancini-laget et stort potensial, og det ser ut til å være ingen å stoppe dem i Russland.

Ikke bli sint på dommeren – det er tomme følelser. Han plystret anstendig – på sluttresultatet hadde denne tiden ikke påvirket. Jeg legger vekt på de to feilene til Mikhail Vilkov.

“Zenith” gjennomvåt “Spartacus.” Fremtidsmesteren brøt gjeldende? Foto: Championship, Zenit

For det første rullet Glushakov i første halvdel opp til Kuzyaev og spilte i ballen – ingen gul var der; sjef dommeren tok en ubehagelig stilling for visning, hengende ut og vekk fra spillerne, ikke forstår, og oppfant en stygg med sennep. Ikke vær så.

For det andre partiet på slutten av kampen, da fjerning av beslaglagt Adriano og Smolnikov, razrulili ikke helt riktig: situasjonen antent Terentyev, taper Luis fart, kom inn i kampen på rømmen fikk klarsignal og punch brasiliansk. Og dette øyeblikket har Vilkov savnet, assistenter spurte ikke. Dette er en diskvalifisering for flere spill. Enda bedre – 5 dager for Terentyev og Adriano – i en celle med neandertalerne, som lukket opp reporteren, den dagen Airborne. Det ville være ærlig.