Mutta pelko, Kloppin vakuutuksista huolimatta

Kyllä, Klopp oli jälleen hyvin tehty, kun ilmaistaan ​​periaatteellinen kanta Coutinho, joka haluaa saada perinnöksi “Leopard”. “Barcelona ei voi tuhlata energiaa Coutinhon ostosta. Haluatko tulla neuvotteluihin? En tarvitse sitä “, sanoi Jurgen. Ikään kuin joku olisi sitä mieltä, että he tarvitsisivat. Jos Coutinho nyt poissa maasta “Liverpool”, jopa valtava määrä rahaa, joukkue menettää huipulla toimijat, jotta heittää sata miljoonaa vaikeaselkoisilla merkkejä, samoin kuin “Spurs” myynnin jälkeen Bale.

Mutta pelko, Kloppin vakuutuksista huolimatta, on edelleen olemassa. “Barca” tuli liian usein historiassaan ja otti muilta haluamansa, vaikka nyt hän nordicbet bonus näyttää jonkin verran kuolluttavan Neimarin lähdöstä. Sata miljoonaa. Neljäkymmentä. Sata kuusikymmentä. Oletko varma, Jurgen?

Jurgen, lopeta! “Liverpoolin” kanssa se on täysin erilainen. Kuva: Itsenäinen, Berliner-Zeitung, tämä on Anfield, tavoite

Kaiken lisäksi “Liverpool” muutamaksi kuukaudeksi, joka meni Adam Lallanaan, viime kaudella oli tärkeä rooli. Kyllä, Salah ostettiin, mutta Lallanan loukkaantuminen jättää Cloppille neljälle, itse asiassa, pelaajat neljässä asemassa hyökkäyksessä. Ja yksi heistä on “Barcelona” – erittäin epävarma asema. Mikä on vieläkin hermostunut, näiden neljän joukossa ei ole yhtä ainoaa keskeistä hyökkääjää, ja kaksi – Manet ja Salah – pelaavat samassa asemassa. Yleensä Klopp on tietysti hieno improvisoija ja voi hyökätä neljästä poltettavaksi Beatlesin konsertissa ja ilman hyökkääjää. Mutta se ei näytä yksinäinen joukkue, joka kärjessä – Firmino, kyseenalaistaa tärkein tähti Coutinho MANET ja Salah – nopea, mahtava, jyrkkä, mutta vain yhteen asentoon toistensa kanssa, mikä edellyttää välttämättä vapaata tilaa?

Salah – se on nopeus, avautuu vapaissa vyöhykkeissä, siirto hyökkääjien kimppuun. Ihanteellinen vastakkain. Ei ole ihmelääke jatkuvasti, ainakin jos katsot sitä yhdessä muiden Liverpool-ammusten kanssa. Danny Sturridge ja Danny Ings (muista, että?) Ja jos Klopp voi odottaa, se on vain edustaa suiden määrä ruokkia klubin ruokasalissa. Se on häpeä, koska Sturridge on älykäs hyökkääjä nordicbet live, vain Liverpoolille. Kun sitä ei ole käsitelty 80 prosenttiin kaudesta.

Okei, tarpeeksi hyökkäys, ehkä täällä Klopp todella rentoudu nämä mainokset taistelemaan rangaistusalueella ja pommittaa portti. Tässä on tuore toisesta paikasta: “Katsokaa ympärilläsi ja nimeä viisi puolustajaa, jotka tekisivät meidät vahvemmiksi. Jos onnistut, saat palkinnon. Tätä on vaikea tehdä. Meillä on neljä. En usko, että tarvitsemme lisää. ” Dejan Lovren. Joe Gomez. Ragnar Clavan. Joel Matip. Tämä on keskeinen puolustusryhmä Kloppin tukijalka, joka on parempaa kuin valkean ruskistuneen hymyn mielestä, jota ei löydy koko maailmasta. Sako Jurgenin varsinaisella puolustajalla, muuten, putosi ja jättää edelleen huomiotta hänen olemassaolonsa.

Se antaa jo ole Zhoze Mourinyu ja Arsenom Vengerom nordicbet vedonlyönti, joka istuu palavaan taloon tyyliin luonnetta meemit ja sanoo, että kaikki on kunnossa. “Liverpool” pelaa, muuten, Mestarien liigan tällä kaudella. Ragnar Klavan vastaan ​​”Real”. Dejan Lovren vastaan ​​”Baijeri”. Hyviä otsikoita elokuville, elämässä se muuttuu jotenkin hyvin.