New Age. Futsalové Unibet au împiedicat în mod colosal Grandmasterul Chrudim

„De-a lungul ultimilor zece ani, nu-mi amintesc că Chrudim a primit un dunk,“ sa bucurat veletriumf Jiří Novotný, unul dintre eroii Teplice, care au aplaudat la sala Stínadlech sold-out. Au fost 650 de spectatori.

“Minunat! O astfel de atmosferă nu era chiar aici la final. Trebuie să Unibet mulțumesc fanilor. El chiar și cei de Chrudim, „încântat următoarea stea acasă Michala Saláka.

Dar Daniel, antrenorul indignat, mărșăluit invitaților Red cazan și-a cerut scuze. “Trebuie să spun fanilor din Chrudim: Pardon!” Spaniolul a repetat rădăcinile braziliene și reporterii.

“Clubul nostru nu este folosit pentru a pierde șase goluri. Nu se va mai întâmpla! Nu am acordat prea multă greutate meciului. Un jucător a Unibet apărat, trei la Teplice.Nu este suficient să scrieți Era-Pack. Numele nu câștigă. El câștigă pe teren, așa cum a arătat Teplice. A jucat foarte bine „, Daniel a recunoscut.

A sărbătorit Balticflora impodobita recordul liga la 19 lupte, 19 victorii și a asigurat avansul trei runde de victorii în sezonul regulat. Cu Chrudim întâlni în finala, o compoziție diferită ar fi șocant.

Zece titluri într-un rând, mândru Unibet bonusuri case de pariuri și meritat Chrudim carte de club mare. De trei ori în finală, el a bătut atacul cu căldură, dar în acest an tronul bate cel mai puternic. La urma urmei, Teplice a câștigat deja Cupa Cehă.Și în liga el la bătut de două ori.

„Sunt doar bucuros că a fost practic primul joc am jucat cu adevărat Chrudim,“ Novotny cu vârf contribuția la consolidarea încrederii Teplice. “Dar Chrudim nu va fi similar psihologic în ultimii ani. Pe de cealaltă parte a ne pregăti bine și subestimează sau Unibet metru pe teren. „

Nivaldo, Krob sau Grigar, iar fotbalistii Teplice vineri seara de concert devorat colegi futsalových. lupi Acasă musca în Marele Maestru de la început, Marcia sângerare după un gol deja în al doilea 38th. O lovitură bună a îngropat Alberta 3: 0 prima jumătate, cu un corn atunci când Chrudim jucat fără portar.În cele din urmă a fost Unibet festivalul Teplice, și a lovit portar Jeronimo și neobosit mondial și campion european Marcelo, nejhvězdnější achiziții.

„Ne bucurăm că, cu un astfel de om poate juca. Ea are 41 de ani, dar tocmai o are. Chiar și la această vârstă în liga cehă el arată că el este în altă parte “, spune Novotny. Win a trimis echipa în Belarus, în cazul în care echipa șeful Michal Žák a sărbătorit ziua de naștere Unibet șaptezecea mamei sale.

Încă de la începuturile sale, mixt jucător ceh Balticflora cu străini până în acest an a găsit combinația ideală. “După mult timp lucrăm ca o echipă”, îi place reprezentantul lui Novotny. “Avem personalități precum Sidney sau Marcelo. Acești câștigători pot câștiga, Unibet care ne ajută enorm. “Pentru aur?Marele finale va fi uimitor.