NRL: fem ting å se opp for i runde 26

I henhold til forsiden av The Manly Daily de be til Gud på Sydneys nordlige halvøya at Dragons taper med 31 eller flere poeng til Wests Tigers og Manly slå Sharks av 31-plus også. Og lykke til dem. Gud har vært særlig velvillig til Manly mennesker, de har gjort finalen hvert år de siste ti, er strendene laget av gull alluviale sand, og dens lokale medlemmer er Tony Abbott og Bronwyn Bishop, hva med dem epler.Men hvis guddommelig inngripen hjalp ikke Herrens eget team – de Canberra Raiders – fra å nå finalen i denne 2015 Telstra Premier League da en haug med surfebrett jockeyer fra de nordlige strendene vil ikke overvinne en 61-punkts for-og-mot underskudd og snike seg inn i åtte, ingen sirree Bob Fulton.

skal cracking gøy å se dem prøve, men. For Manly fortsatt sport uten tvil den beste back i rugby league (stødig på, Chook mennesker, vil vi komme til sprekk skvadron i god tid), og deres fremover spiller å imponere Mr Fulton, grand poo-bah og impresario som driver klubben i henhold til kompisene på golf, noen av dem kan faktisk kjenner.

Allikevel.Søndag ettermiddag på Remondis vil være rocking med Shire-typer som ikke har vært så begeistret siden Sharks vant det lille premierskapet i ’88, og Barry Russell vant Rothman’s Medal. Og det burde være en cracker. Skuffende Willie Mason vil ikke spille i kanskje sitt siste spill i National Rugby League som det kan ha vært fint å se noen med ingenting å miste, faktisk slår Michael Ennis i sin irriterende motor munn. Ikke den som vil forkynne vold, sinn.Men i Ennis sak, vel, en slags does.Brisbane Broncos’ mindre Premier League håp endte ved Melbourne Storm Les mer

trutmunn Tigers, Frightened Dragons

Det vil også være fint sport se Robbie Farah kamerater prøver å sende sin kaptein ut en vinner i kanskje sin siste kamp for Tigers øverste klasse når de kjører rundt som gale ting mot Saints på lørdag kveld på ANZ Stadium. Vil det være Farah siste i Tigers første klasse? Den chicanery på øverste nivå i rugby league ville foreslå…kanskje. Jeg vet ikke.Ingen vet, ennå, selv de prinsipper.

Men vit dette: dette hittil vanlig men veldig rugby league fortelling om ego og penger og konkurranse trykk jockeying har en lang vei å kjøre i media og rettssaler i denne store sørlige land. Og Farah er ingenting hvis ikke ornery. I forrige uke spilte han med den spesielle blanding av motivasjon og hater bare kjent for verdens mest latterlig konkurransedyktige folk. Og Tigers løp ut mektig seier løpet riktignok rudderless, Johnson-mindre Warriors.

Og Dragons…vel, de vil ha murstein i sin nedre tarmen. Fordi de vet Tigrene har sprekk våpen i James Tedesco og Martin “Kapow” Taupau, og 15 andre menn i stand til mye.Og Dragons vil være nok bekymret for å miste til Tigers, som til tross for å miste til Sharks med 22 andre uken er i stand til å slipe av Melbourne. Og denne uken har motivasjon til å sende sine kapteinen ut en vinner, og motivasjonen for kapteinen å holde en metaforisk eierandel i de metaforiske lavere tarmen hulrom sine antatte fiender.

Tigers 36 Dragons 14, føler jeg det i min waters.Hot Chooks å svi Busted Bunnies

Phillip “Sjekk ut den store hjernen på Brad” Gould sa en interessant ting i løpet av Roosters -Manly spillet sist fredag ​​kveld; at halfback Jackson Hastings – i siden for den skadde Mitchell Pearce – besatt bedre femte takle alternativer enn noen på Roosters.Som er en ganske stor ring gitt Roosters har Origin halvdeler i Pearce og James Maloney. Men det du går. Og du vil utsette til Gould på omtrent alt rugby league, han halt Penrith opp fra 20c pølser å være drivkraft for rugby league i større golden vest.

Måten Roosters mobbet og kjørt høyt -motivated Manly på Brookvale – og denne manglende rep spillere Pearce, Michael Jennings, Jared Waerea-Hargreaves og Shaun Kenny-Dowall – du vil foreslå, enda en gang, at tri-farger er ute selv penger til å være 2015 Telstra premiere. De har våpen overalt. Beasts i pakken. Uten tvil beste back i ligaen. Roger Tuivasa-Sheck, hva med ham?Trinn som han har tråkket på en kinaputt, flere meter enn noen mann i spillet. Hvis Jarryd Hayne beviser en hit i NFL neste mål vil være RTS, kan mannen løpe som en elektrisk ål om det vokste ekstremt muscly beina og kan spille rugby league.

Souths? Til mynt annen Gus-isme. Det er over, baby. Det er over. Greg Inglis er på ett ben. Isaac Luke hjerne fungerer ikke som den skal. Og Burgess tvillingene spille 80 minutter mellom dem. Og deres bror Sam i England. Og det er alt hun wrote.Relegation Delegasjon

Panthers og Knights kampen ut for tresleiv på lørdag ettermiddag på Pepper Stadium, og det bør være åpen og underholdende nok gitt 15:00 er den beste tiden for de beste rugby league .Alas TV tilsier at de fleste spill er på når de fleste vil se dem på TV, som er natten når det er mørkt og det er dugg, og folk ikke nødvendigvis slå opp i store tall på bakken fordi det er barn å mate og du ikke får ut av bakken før 22:00 før stasjonen hjemme gjennomgangstrafikk fra den store dunkende mega-kuppel som er belastet deg $ 20 å parkere og $ 10 for en pizza som smakte som lava innpakket i sidene i en microwaved bibel.

Men burde være bra ute på Penrith.

Men du tror det ville være bedre – og dette er en ønskedrøm gitt rugby league kan ikke bli enige om en skulder kostnad er – hvis det var mer som det engelske fotballforbundet som forviser dårlige resultater team inn lavere divisjoner og fremmer de som gjør det bra i den nedre tier.Da vil du se lag fans ga en ting hvis de varer eller ikke ferdig. Og fans av, si, Newtown Jets, North Sydney Bears, Balmain Tigers og vestlige forstedene Magpies tør å drømme om en retur til Big League.

Aldri skje. Men…vel. Være bra, jeg reckon.Elsewhere…

stamming Cowboys vert forferdelige Titans i Townsville, skrullete Eels host gudsforlatte Raiders på Pirtek, mens komp ledende Broncos vert hard-ass Storm, og Storm vil vinne 15-8 fordi det allerede har skjedd, og du kan lese om det her.