Om poteter og påtrengende helikopter. Den gretten går inn i busken bak drømmen

For to år siden, da den tsjekkisk-sveitsiske duoen feiret med champagne, med sin gylne vandrende nerozjíždělo ikke ideelt. Mekaniske problemer, vandrende, gigantiske tap. “En defekt, 10 minutter, den andre og igjen ti, da vi har vandret, mistet to minutter”, forteller han Kulhavy.

En annen gang verktøy som brøt korrigere brutt kjede. “Det var en ultralett versjon, og plutselig jeg bodde i min hånd,” sier den olympiske mesteren fra lekene i London. Det verste var tider da venner og jeg stoppet over dem sirkle helikopter, han hadde et presserende behov for å gjøre en stjerne i trøbbel. “Stoffet stiger, det er ubehagelig. Men det er ikke unngå mangler noen”.

For disse tilfellene, teamet Specialized som KULHAVÝ SAUSER rase, og en backup par.Selv om det ikke oppnår prestasjonskvaliteten til “en”, kjemper det for topp ti og i tilfelle av trabels har det oppgave å gi ekstra materiale. “Kanskje Bulls har tre lag,” sa Kulhavy tyske rival.

I den sørafrikanske bush faktisk går til kanten av risiko som kan ende i et eneste øyeblikk hele tidligere innsats. “Du følger en singlet, et 30-centimeter bredt spor, gigantiske steiner, femti, du ser bare bakhjulet foran deg,” sa Kulhavý. “Da vil du få avdelinger over hele ansiktet eller i veien for en plutselig halv meter dypt hull miss avkjøring…og det er over.”

Dette er ikke måten å avskrekke folk interessert i sykling eventyret er kun et sammendrag av daglig Biker eiendomsmegling på Cape Epic.I et løp der ikke bare på ytelse, men også heldig

“Du må se alt – mat, mangler og Grand Tours ikke å velge svak dag”. Advart den 30 år biker. “Når en av paret vil rett og slett ta det i 15 minutter.” Snakker om tid og verdifulle minutter er de mest sette timer på morgenen. De fem alarmen går av i løpet av to timer syklistene må starte kroppen for ytterligere ytelse under den brennende solen.

“Du må venne seg til,” sier Kulhavy. “Du har ikke engang tenkt på mat, men du må gjøre noe folkemengder. En 7 på linjen. “På forfriskning stasjoner deretter fylles ny juice på grunn av energi gels er foreskrevet mer enn 700 kilometer for å delta umulig. “Det ville ikke gjøre magen.Jeg tar et naturlig kosthold, regelmessig poteter, bananer, tørket frukt…”

På søndag kl 7 lyder første startskuddet, en uke senere vil cyklističtí eventyrere feire slutten på deres lidelser. “Når Epic seier, så ikke kjøpe noe, vil min markedsverdi ikke stiger,” sa Kulhavy. “Men på den annen side er det den største etapperitt i verden, har attester, god dekning og er perfekt for synlighet.”