På den ene siden er andelen av det hyggelige

På den ene siden er andelen av det hyggelige at det er følelser i moderne fotball, det er. Men når disse følelsene manifesteres som de var i går i Diego Costa med Marcos Rojo, blir denne delen ubetydelig.

Det bør bemerkes at opposisjonen går enda en kopp kamp mellom de to lagene: Rojo hadde allerede prøvd å få frem den blå på meg selv og Diego husker den kampen, fordi allerede etter en push Erika Bayi Costa skyver Marcos, med sin oppfordring til omvendelse. Videre – brattere: Forwardets forsøk på å heve offeret, som prøver å avskaffe ham, den skadde partneren, med all sin styrke. En fantastisk scene.

Det var ledd i hestekamp, ​​det var en bevisst høst av Costa til Rojo. De hater hverandre utvetydig. Bare her relaterer seg til dette på forskjellige måter, virker det. Ja, og Marcos presset og skjøvet med noen annen fotballspiller, “Chelsea”, men Diego var mer fokusert på heltidskonflikt.

Eller vi er vant til ikke å merke hvordan Costa gjør henne skitne triks.

Marcus Rhesford blir i perfekte forhold og gir ut en fantastisk kamp

Retur av intriger. Hvordan Jose Mourinho kom unna med Chelsea Bilder: Goal.com, Eurosport.com, bbc.co.uk

Mange vil bli kalt den beste spilleren av kampen, Ander Herrera for en assistanse og det neste målet, jeg våger å ringe Marcus Rashford slik.

Zhoze Mourinyu virkelig lage den mest komfortable miljøet for sin unge spiss: ingen forpliktelse i en høy evne til å presse (bare ett forsøk på å utvalg), fri bevegelse av fronten for angrep (Reshford mottatt 34 overføring, blir de fordelt over hele angriper liggende), bortsett fra at noen ganger viktige forbindelser Å flanke, for å doble den numeriske overlegenhet. Til slutt, Marcus fanget mot slik at han ble åpenlyst narr av David Luiz, som kjørte til unnsetning selv N’Golo Kant. Ikke dårlig, vil du være enig?

Ja, jeg kaller Reshforda beste spillerne for å fullføre spillet, men i denne sammenhengen er det viktig å forstå at hver spiller, “United” tjente sin hensikt perfekt for spillet, ellers alt dette ville ikke ha skjedd på et så attraktivt og sterk spilldesign. Herrera kan identifiseres, er det mulig å fordele Lingard, Pogba kan identifiseres – dette er bare de mest slående, men ikke unik.