QPR bygger opp til ankomst av Hasselbaink som leder med sen seier på Reading

Nedum Onuoha slo sen vinneren for å få Reading til å betale for profligitet foran målet da QPR spilte en 1-0-vinn på Madejski-stadion.

Jimmy Floyd Hasselbaink forventes å bli kalt QPRs nye manager på fredag ​​morgen og det betyr at den midlertidige mannen som er ansvarlig, Neil Warnock, skal overføre tøylene etter back-to-back seier. Jimmy Floyd Hasselbaink nær å bli ny QPR-leder Les mer

Warnock sa: “Det har vært vanskelig 24 timer fordi jeg ikke hadde forventet at det var det siste spillet. Jeg spurte spillerne om å gi alt de har, og de gjorde det. Jeg mener å se på Sandro, han hadde et flott spill – han har aldri gått slik før. Det var følelsesmessig, fansen chanting mitt navn. Jeg har et spesielt forhold til denne klubben.

“Jeg ønsket å prøve å vinne spillet med det som var min siste.Vi gjorde substitusjoner for å prøve å vinne, og når du vinner rett på slutten, blir det ikke så mye bedre. “Selv om det var en følelsesmessig kveld for Warnock, mener han at QPR kan vinne kampanjen under Hasselbaink : “Det er ingen grunn til at vi ikke kommer i play-offene og går opp. Det er en bred åpen liga, Jimmy vil finne det vanskelig, men han kan lykkes.Han må legge på seg Unibet og -utbetaling stempelet og nyte det. »Lesing hadde sjanser til å vinne spillet, men klarte ikke å prøve Rob Green, og de ble gjort for å betale når Onuoha ledet hjemmet til Alejandro Faurlin, men Reading Målvakten Ali Al-Habsi burde virkelig ha gjort det bedre.

Vinneren flytter QPR opp til 11 plass, bare to poeng utenfor avspillingsstedene, mens Reading savnet muligheten til å klatre inn i topp seks. / p>

Leseformann, Sir John Madejski, feiret 25-årsjubileet med ansvar for klubben, men til tross for å skape mange muligheter, klarte de ikke å skyte et skudd på målet.

Første halvdel var en rolig affære, med QPR dominerende åpningen spell av besittelse, men det var Reading som hadde det beste av sjansene.Hjemmets side ble tildelt to frispark i lovende stillinger innen fem minutter fra hverandre, men til tross for midtbanespilleren Oliver Norwoods tomme perfeksjon, kunne ingen komme på slutten av dem.

QPRs beste Forsøk kom fra den kanadiske vingeren Junior Hoilett etter at han brøt gjennom Reading’s forsvar, men han kunne bare skyte rett på Al-Habsi. Den tidligere Blackpool-vingen Matty Phillips var en konsekvent trussel for QPR etter pausen, og brakte godt sammen med Hoilett på vingen og forårsaker Reading-forsvarshodene med sin direkte tilnærming. Hjemmelaget hadde en klar sjanse til å fortsette like før timepunktet da et hjørne fant hodet til kapteinen Michael Hector , men han kunne ikke holde ballen nede og det seilte smalt over Bet365 bookmakere for norske spillere baren.Øyeblikk senere kom Reading i løpet av en tomme for å ta ledelsen da et flott frispark fra Nick Blackman hadde Green slått, men ballen kom tilbake fra tverrstangen. Lesingens sløsing var å bevise dyrt da QPR gikk videre med bare et minutt igjen på klokken. Faurlin sendte et farlig hjørne inn i boksen, og Onuoha møtte det på lengre stolpe med en nedadgående header som Al-Habsi famlet inn i nettet.

Boos ekko rundt bakken ved siste fløyte da Reading’s dårlige løp var utvidet til kun én seier i åtte.