Resultatene fra Svitavy er også imponerende. Pardubice vil se dem i derbyen

Se pivoten til Cory Abercrombie og skytespilleren på omkretsen. Dette blir det sentrale mottoet til Pardubice Beksy i lørdagens kamp med Svitavy. Den har enkle årsaker. Amerikansk Abercrombie er den nest beste ligaen utlåner ennå, og fra den tripple buen Tuurs sender en ballong til kurven etter hverandre. Kanskje siste gang, i nederlag 89:97 fra Jindřichův Hradec sammen 37, hvorav 16 savnet rammen.Nylig helbredet vingen Tomáš Teplý dem selv vendte seks.

“Denne kombinasjonen er dødelig,” sier trener Dušan Bohunický Pardubice. “Når du har en sentral pivot, som er stor i spill en mot en, og på omkretsen fire spillere som kan skyte for tre poeng, så velg mellom troen på at for å forsvare oss selv pivot, og bailouts og påfølgende rotasjon av spillere som forsvarer skyting ut. Konsentrasjonen må være 100%.Spillerne må være forberedt på at når går til duplisering, reaksjonen må være ekstremt hurtig, “fortsetter Bohunický

League ledende Pardubice ha en balanse av 10 vinn -. 2 slakting sjette Svitavy 7 vinner og 6 tap, men det bør bemerkes at det meste av første del av konkurransen fant sted på sin egen domstol for hall på området. Bohunický nåværende status fottur, likevel for til en viss grad for det uventede.

“Etter det første spillet jeg sa at så langt er det ikke noe spesielt, fordi ligaen er fortsatt splittet, men for tiden er for meg resultatene av en overraskelse. På den annen side er kvaliteten i Svitavs lag.Foruten Abercrombie det rozehrávači Šotnar med Macel, som har spilt i mange år den høyeste konkurransen og virker på lídrovské stilling, farlig Votroubek og andre spillere, “beregner Bohunický.

Hans motpart i Svitavy benk Stanislav Petr er klar over, som vil Turi i Pardubice i rollen som utenforstående – bare på grunn av smalere tropp, men ikke gi opp på forhånd. I år var Svitavy i stand til å “komme seg ut”, for eksempel vicemysmen fra Prostějov. “Det er vanskelig å si hva Pardubice kunne gjøre,” sier Peter. “Men vi ønsker å spille som verdig spill”, lover han.

For å lykkes, må de legge Turi betydelig i forsvar og rebounding.Der brukes Jindřichův Hradec-løver sist som drue-vin. “Våre motstandere har løpt bort, og vi har mistet så mye kraft ved å fange poengsummen. Han dro tilbake til oss igjen og la ikke slippe. Vi må ikke se bare en ball, men spillerne hopping motstander, “oppfordrer Peter.

En propos, (spesielt støtende) returer kjempet og Pardubice, som bukket under 78:93 på onsdag i Decin. I denne forbindelse ønsker de å forbedre seg. “I tillegg har vi å eliminere tapet av ballen,” sa trener Beks Bohunický.