Rittich i Calgary? Mye igjen for lite penger, priste sjef

I sommer avgang fra retning av NHL Extraliga overrasket om dem alle. Etter en morsom sesong i Mlada Boleslav en keeper David Rittich pakket sine vesker og til alles overraskelse han dro for å søke lykken i Calgary. Med et team av tjuetre Alberta keeper tidlig i juni signerte en ettårs, toveis kontrakt. Flames daglig leder Brad Treliving er vel klar over at ved å signere kanadisk team har ingenting å tape. “Hele kontrakten er utformet slik at det er for organiseringen av en svært liten risiko. Det er opp til David, som du vil “, sier Treliving.

Calgary i sommer, vant tre strake nye målvakter. Den unge tsjekkiske ser ut til å begynne på gården.Erfarne kanadiske frem Brian Elliott er den klare lederen av teamet som hadde goaltending til innlegget forrige sesong i store problemer. Chad Johnson bør han se tilbake.

Ritticha, i hvert fall i begynnelsen av sesongen, forlot stedet på en gård i langt Stockton. Erfaren manager, men mener at den talentfulle keeperen kan gjennom hele sesongen for å konkurrere om en plass på førstelaget.

“Vi har sett ham på lenge. Vår keeper trener Jordan Sigalette med ham, ga han en stor jobb på sin anbefaling, vi bestemte oss for å signere den. Vi vil vente å se hvor raskt David kan tilpasse seg utenlands hockey. Med sin signatur har vi ingenting å tape.Vi kan bare vinne, “sa Treliving for Calgary Sun ark.

Rittich gikk til Calgary for første gang i begynnelsen av juli, da han deltok på en sommerleir talentfulle spillere Flames. Det digert keeper tok ved første øyekast, ærlighet og et ønske om å forbedre seg raskt.

“Helt fra første dag han kom hit, han var full av entusiasme for å fungere. De trenger bare å tilpasse seg mindre rink. Levetid stilte i Europa, så det vil ta litt tid. Vi hadde vi bare tid. Med økende tid og det vil bare bli bedre. Fortsatt trenger mye arbeid på engelsken min.På den annen side, er det laget en rekke tsjekkere og at hans leir vil hjelpe mye, “mener Sigalette.

De første inntrykkene ved å sammenligne spillere brakt Dukla Jihlava til den russiske keeper Andrei Tampa Vasilevskému. Jednadvacetiletý russisk er i dag en av de mest talentfulle målvakter i NHL, og ifølge mange eksperter, den beste ligaen i verden en stor fremtid. Dens evne allerede vist i dette playoff, når en skadet Ben Bishop tok opp sin jobb i det press veldig bra.

“Ved første øyekast jeg virkelig Vasilevského David minnes. Det er som pakkebånd. På sin høyde, men også veldig rørende.Høyere keepere har ofte store problemer med raske bevegelser og pierce betongen. Det er absolutt ikke et tilfelle av David. Han er virkelig i hans karakter meget godt fysisk utstyrt, “skryter Sigalette sin varetekt.

Dette, sammen med treneren keeperne Stockton Colin Zulianelloem skje i neste år Rittichová karriere som en sentral person i utviklingen av talentfulle keeperen, som ønsker forlater havet for å oppfylle en barndom drøm – å spille i den beste hockey ligaen i verden.

imiterer Rittich siste historien Jakub Nakládal?