Selv dommeren er bare en mann, han gjorde en feil, sa han varmt til straffen

“Jeg beklager hvis han bestemmer seg denne gangen og vinner oss for å lykkes, en mulig poengøkning. Han kaller fortsatt en video, og så skjer dette, “sa en 29-årig fotballspiller.

Han snakket om urettferdighet og påvirket spillet, men til sin egen kontroversielle hendelsen ganske klart uttrykt: “Jeg vet ikke om det er på TV demontert, det var ikke så idiot, men for meg ble jeg truffet i hodet og bena , gi meg selv neškrtlo. ”

Misfornøyd duell kjempet med slavista Frydrych, som hoppet til hodet. Med beinet forlenget løftet han ballen mot ansiktet, men i samme øyeblikk vinket han hånden.Uansett om han rørte ved det, viste ingen tv-skutt.

Dommer Erel lot spillet gå mer enn femten sekunder før han fløyte.

Han syntes å ha informert sin assistent over radioen.

“Etter kampen vi spurte ham om det, sa han at han bestemte seg for seg selv, bare situasjonen som trengs for å spille i hodet mitt,” formidlet Vondrášek dialogen med oppmann. “Han var 100% sikker, men han måtte tenke i femten sekunder. Jeg forstår ikke. . Hvis han var sikker på at det piper når ”

Trenerne ville ikke uttrykke seg for øyeblikket.De så alt fra benker og før pressekonferansen de fortsatt ikke stoppet ved videoen.

“I virkeligheten, så jeg galt og TV ennå i det hele tatt, så jeg kan nesten ikke noe å kommentere,” sa Daniel Smejkal treneren Teplice.

Hjem coach Jaroslav Šilhavý spørsmål fra salen svarte eget spørsmål. “Og hvilken straff spør du? På hånden, eller stygg Altintop? “Silhavy antydet i det øyeblikk den 38.minutt når Altintop fikk blokkert skutt Teplice stopperen Jerabek.

“Det virket for meg at straffen var begge behandlingene, men jeg har ikke verifisert, posten har jeg ikke sett, så jeg vil ikke vurdere,” lagt treneren.

Tilfeldigvis Slavia vant andre konkurranse kamp av den nye sesongen 1: 0 med et mål på et straffespark; Begge ble vedtatt etter situasjoner der han utførte forsvarer Michal Frydrych. På tirsdag i kvalifiseringsrunden til Champions League vinnermålet ga Boris Milan Skoda, lørdag ‘Halil Altintop scoret.