Sen utligning av Bournemouths Matt Ritchie nekter West Brom en bortvinne

Tony Pulis har advart potensielle suitors at de ikke vil kunne signere Saido Berahino på en prisavtale i sommer, etter å ha sett West Broms vinnelige Premier League-runde, strekt til åtte kamper med uavgjort på Bournemouth.

Den 22 år gamle angriperen har vært knyttet til et trekk til Watford og kommer til å gå inn i de siste 12 månedene av Baggies-kontrakten, men Pulis insisterer at klubben ikke vil la han gå på den billige.

“Jeg tror ikke min formann gjør gode kjøp,” sa han når han ble spurt om Premier League-rivaler ser på en nedslagspris for Berahino.

Pulis hadde sett Salomón Rondón på West Brom i en tidlig ledelse på Vitality Stadium, men Claudio Yacobs feil begav Matt Ritchie en sen leveler for Bournemouth.Craig Gardner misset også en straffespark for de første gjestene, som Pulis og Bournemouth-manager, Eddie Howe, ble enige om. Dette viste seg at vi ville fortjene kampen, sier Pulis. “Vi har ikke fått resultatene vi har fortjent i de siste fem eller seks kamper. Og dette var et annet spill hvor jeg er veldig skuffet over spillerne, fordi deres holdning og søknad var veldig bra.

“Selvfølgelig behøvde vi Gards å score for å gjøre det 2-0, og hvis det går til 2-0 Jeg tror vi fortsetter å vinne spillet komfortabelt.

“Det er en kokende varm dag, og det ville vært enkelt for spillerne å ha sine sandaler på og de gjorde det ikke.Vi jobbet hardt. “Dwight Gayle gjør Crystal Palace trygg med comeback mot Stoke Les mer

Bournemouths angrep viste seg å være tannløs for flertallet av spillet, vertene svarte besittelsen, men sliter nesten all den overlegenhet.

De besøkende var glade for å la Bournemouth banke ballen rundt foran dem, lurking med vilje til å slå vertene på pause.

Det betalte seg da de åpnet målingen på kvarttiden , Jonny Evans har et pent kryss slik at Rondón trålet foran forsvarsspillet og nikket ballen forbi Artur Boruc.

Tommy Elphicks rustikke utfordring på Craig Dawson førte til straffesparkskonkurransen for West Brom, men Boruc Palmed Gardner gjennomsnitt streik på linjen, og midtbanespilleren var ikke i stand til å koble rent med rebound. “Det var en enestående redning,” sa Howe. “Det var et enormt øyeblikk for oss, for hvis vi hadde gått ned 2-0, kunne det ha vært en bro for langt.Før sesongen startet, hadde vi bitt av armer, ben, hva som var tilgjengelig for å være i denne posisjonen som vi er i nå. “Etter pause kastet Pulis Berahino inn i blandingen i et bud å trekke spillerne litt lenger opp i feltet – og angriperen tok en smart lavsparing fra Boruc med sin første meningsfulle berøring. Så plutselig var Bournemouth nivå. Steve Cooks lange kaste trakk en uforstyrret feil fra Yacob, hans uvitende flick gave Ritchie utliggeren. Den substitusjonelle midtbanespilleren løp på den løse ballen og nikket forbi Ben Foster.