Siste test før hjemmekampen. Portugal venter på tjueen

For det tsjekkiske laget blir det et annet mål med styrke med en av mesterne. I høst spilte det unge paret mot fremtidige motstandere fra bunnen av Danmark (2: 2) og Tyskland (1: 1), på fredag, tapte mot England 0: første “Vi har to uavgjorte og ett tap, men det er fortsatt trening og vårt arbeid vil bli vurdert i henhold til resultatene av euroen,” sa Dovalil.

“Dessuten vet du hvordan det er. Noen ganger har de det bra, og når det er skarpe kamper, vil du ikke vinne noe.Og noen ganger når du ikke klarer å forberede seg, og da vinner du alt, “sa treneren.

Et lignende syn har forsvarer Jakub Brabec, som kommer denne gangen med kapteinsbindet. “Våre nyeste resultater betyr ikke noe. Mesterskapet vil være om lag ett, to spill som hvis vi vil, slik at vi kan snakke om en helt annen historie, “sa han.

Selv mot Portugal, som har en balanse mellom to seire, en uavgjort og tre tap, den tjueen vil ikke være fullstendig.Glipp av minst keeper George Pavlenko, som odchytal kamp med England og deretter sluttet seg til en representant “ACK” for forberedende duell i Slovakia.

“ackee” i tillegg til den opprinnelige avtalen forblir spiss Vaclav Kadlec og midtbane Ladislav Krejci . “Jeg har her en rapport som vil være euro, men jeg vet det…Jeg er helt ute av det lykkelige, ikke fornøyd med det, men jeg måtte ta det som et faktum,” klaget Dovalil.

“Det ble debattert det ledernivå mellom Jarda Šeterlem og Dušan Fitzel og vi ble rådet til å holde seg med ackee. Og vi respekterer det, sa Dovalil. “Vi vil gi en sjanse til de som ikke motsatte seg England.Ifølge dem, vi må også jobbe i trening, “sa han.

I tillegg har Portugal måtte gjøre flere endringer i line-up. Etter avtale med klubben til Porta tilbake med Ricardo Pereira Goncalo Paciencia Braga ledet til Rafa. I stedet trener Rui Jorge Bruno kalles Fernadese av Udine, Arouca fra Iúriho Medeiros og João Teixeira Benfica Lisboa.

tirsdagens kamp starter klokken 18 og leve etter det vil bli sendt på TV-kanaler Flip. Tsjekkisk for tjueen vil være den siste testen før EM skarp som i Praha, Olomouc og Uherske Hradiste starter 17. juni.Like før mesterskapet har Donalils overordnede gjennomført en ti-dagers samling i Østerrike.