Slovakiske TV kommentator fornærmet Cibulkova. Den har ingen plass

Når Cibulkova led et knusende nederlag US Open og en ung amerikansk kvinne, Catherine Bellisovou ble Danis åpent frydet seg. “1208th Verden spiller og Cibulkova tørkes pr…l, jeg faller…”

Han nølte ikke med å takle selv private aktører tjuefem år, da han sa på ATP” prosouložila min ungdom. ”

Punktet var da Danišová offentlig kommunikasjon som den mot strømmen når han spillingen nå Bet365 har varer Cibulkove kommentar. “Det P..A! Du vet at jeg ikke liker det, og gjør det fortsatt i dag jeg må kommentere, “siterte Danišová kommunikasjon web Športky.sk.

Server streket at kommentator Danis offentlig anløpe navnet slovakiske heltinne, og det er påfallende hvordan meldinger lagt ut på det sosiale nettverket. “Jeg er henne (Cibulkova) bryr seg ikke.På TV, lytte, hvis jeg er imot det. Hva jeg gjør i privat er min virksomhet, og hva jeg gjør på jobb er en annen ting, “svarte han på spørsmål serveren kommentator slovakiske Sport.

Karol Polák: Internett er for tiden LSD

Siden Danis ble straks forkastet hans kolleger fra andre stasjoner. “Jeg fordømmer alt som er kjent for i disse dager, fornærmet profesjonell kommentator posisjon og ikke vet hva som drev ham.Personlige mening kan ha hver borger, kommentator, programleder eller seer, men hans posisjon ikke tillater ham å gratis bonus opp til 1000 Kr presentere det på den måten, “sa Luboš Hlavena, kommentator og redaktør RTVS.

På samme måte, den legendariske kommentatoren Karol Polák. “Først av alt, ville ikke tillate noe slikt ingen, ikke engang med tilgivelse, hjemløse. Blekner til ærbødighet person til person, og det spiller ingen rolle om det er en kommentator eller noen andre. Jeg vet at Herren – nå mange kommentatorer og akademikere i journalistikk skoler som aldri før. Formildende omstendigheter kan være, det gjorde ikke si på lufta, men han skrev på internett. Det er for tiden LSD.Alt er derfor ansvaret fortsatt på hvem som legger innhold der, “sa han.

I henhold til fredag ​​rapportserveren Športky.sk stasjon Slovak Sport.TV allerede innført Tomas Danis opphørt samarbeid.

www.nordic-no.com/bet365